Zakaj poroka v Francoski Polineziji

Edini razlog proti poroki na Tahitiju ali Bora Bori je lahko cena potovanja. Glede vseh ostalih plati pa je Francoska Polinezija sanjska destinacija za sanjsko poroko.


 Poročni paket že od € 3.500 na osebo  >>

 

 

 

 

Poroka v tujini, Francoska Polinezija

Poroka na plaži otoka Tahiti, Bora Bora ali Moorea je zares unikatna. Pri obredu se držijo polinezijske tradicije in tudi, če takšna poroka pri nas ne more biti veljavna, za vse prisotne na poroki to čisto pravi obred, blagoslovljen tudi s strani polinezijskih božanstev. Samo na otokih Pacifika nevesto pripelje bojevnik, ženin pripluje na slavnostnem dhoniju in zaplešejo vama ognjeni ples.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Če se odločita za simbolično poroko na plaži, pred potjo ni potrebno urejati nikakršnih dokumentov. Vajina poroka bo popolnoma brezskrbna, vse bo potekalo samo od sebe.

Če se odločita za veljavno poroko, vam bomo pomagali pri urejanju vseh potrebnih dokumentov.

Tahiti je romantičen. Ustvarjen je bil za zaljubljence.
Tu vas čakajo medeni tedni v paradižu. Preživeli jih boste v svojem slamnatem, a vseeno luksuznem bungalovčku na plaži ali na morju, z razgledom na turkizno laguno.

Je prava paša za oči in vse ostale čute.
Sanjske plaže. Skriti zalivi. Otočki kot iz sanj. Svet je tako drugačen od vsega kar poznamo, da se zares zdi sanjski.
 
Francosko Polinezijo lahko obiščete kadarkoli v letu, saj so temperature preko celega leta enake. Padavin je manj ob času našega poletja. Na voljo so vam najrazličnejši vodni športi, spoznali boste zanimivo kulturo, prijazne ljudi, bivali boste v odličnih hotelih.

Zaradi bungalovov nad vodo. Večina hotelov jih ponuja, ti bungalovi pa so gotovo sanje vsakega. Slamnate hiške počivajo meter nad turkizno laguno, ki je kot akvarij. S svoje privatne terase se boste potopili naravnost v toplo morje. Včasih imajo bungalov v kopalnici ali v delu dnevnega prostora stekleno dno, tako lahko opazujete ribe in korale pod seboj.

Tudi zaradi prijaznih rib. Ponekod lahko celo plavate z delfini, kjerkoi pa se boste potopili v toplo laguno, vas bodo prišle pozdraviti pisane ribice vseh velikosti in oblik. Med njimi so tudi čarobne mante in orjaške želve.

In še zaradi školjk. Školjke so odlične na krožniku, kot glasbilo in še v nedrčku. Moramo omeniti še kaj?

Francoska Polinezija je ena najbolj prestižnih destinacij sveta. Tu preživaljajo počitnice in medene tedne slavni in bogati. Temu primerne so tudi storitve in seveda cene.