Splošno o poroki v Francoski Polineziji

Uradno veljavne poroke se izvajajo le v mestni hiši otoka Moorea, Bora Bora in Tahiti. Če želite poroko na plaži, lahko pravi poroki v mestni hiši sledi še obred na plaži hotela, kjer bivata, ki bo pravljičen in nepozaben. Seveda pa je možen tudi samo obred v mestni hiši ali samo simbolna poroka na plaži.


 Poročni paket že od € 3.500 na osebo  >>

 

 

 

 

 

Poroka v tujini, Francoska Polinezija

Izbirate lahko torej med uradno poroko v mestni hiši in med simbolično poroko na plaži. Izberete lahko eno, drugo ali oboje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V primeru uradne poroke bomo morali pred odhodom urediti vse potrebne dokumente. Za pripravo potrebujemo vsaj tri mesece. Na Tahitiju sodelujemo z zanesljivim poročnim koordinatorjem, ki vam bo v pomoč pred in tudi med samim potovanjem.

Če si želita sanjske poroke na plaži otoka Tahiti, Bora Bora ali drugih, manjših, manj znanih, a vseeno čudovitih otočkih Francoske Polinezije, je vajina poroka lahko samo simbolična, torej uradno ne velja. Svetujemo, da se poročite v okviru hotela, kjer bivate. Tako boste imeli dovolj časa za pripravo na poroko po prihodu na otok. Vse poglavitne točke samega poročnega obreda bomo seveda rezervirali že pred vašim odhodom na potovanje, zadnje malenkosti pa vam bo pomagal urediti poročni koordinator na licu mesta.

Pri porokah na plaži vaša domišljija lahko dobi krila. Uredimo vam lahko vse, kar želite in o čemer ste sanjali. Ponavadi so te poroke obarvane s polinezijsko tradicijo. Nevesto ponavadi pripeljejo tradicionalno oblečeni bojevniki, obred spremlja ples in petje. Poroke v Francoski Polineziji so med najlepšimi in najbolj romantičnimi na svetu.