Od ideje do prstana

Še predno par stopi v agencijo, vemo da bi se rada poročila. Sramežljivi nasmeški in simpatično držanje za roko, potem pa prve besede: sva razmišljala o poroki nekje daleč..

Od trenutka, ko stopita v našo agencijo ali nam pošljeta elektronsko pošto, pa vse do povratka domov, za vaju skrbi samo en naš agent. Ob prvih stikih si vzame čas da izve čim več o vaših željah, pričakovanjih in skritih vprašanjih.

Vsaka poroka je popolnoma samosvoja, kot tako jo tudi obravnavamo. Par poskušamo čim bolje spoznati, saj le tako lahko pripravimo točno to, kar pričakujeta in še več.

Na Švedskem poroke organiziramo na skrajnem severu, na Laponskem. Poroka je lahko cerkvena, civilna ali simbolična. Zelo pomembno je, da se začnemo dogovarjati dovolj v naprej. Pomagamo vam tudi pri načrtovanju samega potovanja, pri rezervaciji nastanitve in prevoza. Seveda uredimo tudi vse dokumente za poroko.

Par sam določi datum poroke, vendar more datum potrditi tudi matičar in cerkev ali dvorana na Švedskem. Na dann poteka več porok. Kopije vseh potrebne dokumente, ki vam jih pomagamo zbrati, pošljemo pristojnim uradom na Švedsko.

Glede na vajine želje sestavimo tudi celotno potovanje. Če raje potujeta sama, vama uredimo samo letalski prevoz in kakšno nočitev.

Čaka vaju samo še potovanje in poroka, potem pa nepozabni medeni tedni. Po povratku vaju vabimo, da se spet oglasita pri nas z vtisi in fotografijami.