Zakaj poroka na Tajskem

Tajska je prijazna dežela nasmeha, čudovitih plaž, dobre hrane, eksotične pokrajine in umirjene kulture. Sem se naši potniki vedno radi vračajo. Poleg rajskih plaž pa seveda ponuja neštete možnosti ogledov mest, templjev, trekingov in svojevrstnih avantur.
Poročno potovanje je tako lako lenobno poležavanje v ali ob vodi, ali pa radovedno raziskovanje te eksotične dežele v spremstvu lokalnih vodičev.

 

Potovanje in poroka že od € 1.980 na osebo  >>

 

  

 

Poroka v tujini, Tajska

Tajsko dela nekaj posebnega tudi budizem, ki ni samo verovanje, temveč način življenja. Budizem je ena najbolj neprisiljenih in pozitivnih religij, zato so njegova načela vedno bližje našim. Na Tajskem lahko izkoristite edinstveno priložnost in si privoščite budistični poročni obred. To seveda ne pomeni, da se spreobrnete v gorečega budista. Pomeni samo drugačni način zaobljube vajine ljubezni.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Tajska je relativno poceni destinacija ko enkrat odštejemo strošek za letalski prevoz, ki pa v primerjavi s podobnimi destinacijami tudi ni pretirano drag. Vedno priporočamo bivanje z zajtrkom, saj je hrana v restavracijah in na ulici okusna in poceni.

Pripravili smo nekaj poročnih paketov v prav posebnih kotičkih dežele, na skrivnih otokih, ki so daleč od množičnega turizma. Tudi tu smo zelo pazljivo izbrali resorte in hotele, ki ponujajo drugačne počitnice in medene tedne.

Poroka in poročno potovanje bosta eno samo, nepozabno doživetje.

Celotno organizacijo poroke in poti prepustite nam in se izognite napornim pripravam in stresu.

Poroke v tujini so cenovno ugodne.