Poroka na otoku Koh Samui

Na otoku Koh Samui se skriva The Kala, hotel, ki je nekaj posebnega. Čepi na klifu slikovitega zaliva in ponuja le 30 sob in osem vil z bazenom. Poudarjajo osebni pristop in poskušajo prisluhniti čisto vsaki želji gosta, pa naj bo to popoldanski zajtrk, izlet z lokalnimi ribiči, ali pa nepozabna privatna večerja.

Poročita se na klifu s čudovitim razgledom na morje, ali pa na peščeni plaži. Poroka je simbolična, možne pa so tudi tradicionalne tajske ali budistične poroke.

 

Poroka v tujini, Tajska, Koh Samui hotel The Kala

Poročni paket že od € 1.980 na osebo.

 

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Benetk, prevoz do hotela, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu The Kala**** in poročni paket.

Cena je informativna in je odvisna od razpoložljivosti.

 

Fotogalerija

 

 

 

 

 

 

 

The Kala****, otok Koh Samui, Tajska: Kala, ki v prevodu pomeni kokosova lupina, je hotel, ki je nekaj posebnega. Poudarjajo osebni pristop in poskušajo prisluhniti čisto vsaki želji gosta, pa naj bo to popoldanski zajtrk, izlet z lokalnimi ribiči, ali pa nepozabna privatna večerja.
Ideja resorta je prekoračiti mejo nepozabnih počitnic in postati sanjski resort.

Hotel je blizu plaže Lamai na vzhodni strani otoka, vendar nima svoje peščene plaže. Do morja vodi lesena potka, do plaže Lamai pa vozi hotelski prevoz. Lamai je druga najdaljša in hkrati druga najbolj obiskana destinacija na Koh Samuiu, takoj za plažo Chaweng. V primerjavi s Chawengom je Lamai nekoliko bolj miren, sproščen in bolj poceni. Ob glavni cesti za plažo se nizajo bari, restavracije, trgovine in hoteli vseh vrst, ta predel plaže se v nočnih urah spremeni v pravo zabavišče.

Hotel je majhen, na voljo ima 30 luksuznih sob in 8 vil z bazenom.
Vse imajo lep razgled, oprema pa je mešanica starinskega in modernega, predvsem pa preprosta in nekaj posebnega.

Kala ima odlično restavracijo in več barov, malo trgovino, pralnico, zunanje bazene, spa center. Brezplačno ponuja opremo za snorkljanje, izposojo kajakov in ribolov.


Poroka: Poroka poteka na slikovitem skalnatem pomolu nad plažo s čudovitim razgledom na morje. Na dan poroke, pred obredom, imata ženin in nevesta ločeni sobi, da se lahko uredita in pripravita.

Obred traja približno 45 minut in lahko poteka kadarkoli v dnevu. Po obredu, ki je samo za vajino dušo, prejmeta spominski poročni certifikat hotela.

V ceno poročnega paketa Samo za naju je vključeno:
- Organizacija dogodka pred odhodom in med samim potovanjem
- Stalna pomoč našega in hotelskega poročnega koordinatorja
- Sam poročni obred na izbrani hotelski lokaciji, obred vodi matičar
- okrasitev prizorišča poroke s cvetjem
- tradicionalna tajsko glasba ob obredu in tradicionalna poročna parada s štirimi plesalkami
- poročni šopek
- s cvetjem okrašeni podstavek za prstana
- simbolični poročni certifikat (ni veljaven)
- po poroki romantična okrasitev sobe
- poročna torta
- obred s spuščanjem lantern
- eno urni spa tretma za par (oljna kokosova masaža in tradicionalna tajska masaža)
- ozvočenje kraja poroke


Fotogalerija