Splošno o poroki na St Luciji

Ponujamo večinoma poroke izven hotela. Najbolj romantična je poroka na plaži. Ponujamo skrito plažo otočka Pigeon Island, ki jo lahko najamemo in je samo za vaju, ali pa tudi skrito plažo na St. Luciji. Obe lokaciji sta izredno lepi, s tem da Pigeon Island ponuja nekaj več privatnosti.

 

 

Potovanje in poroka že od € 2.500 na osebo  >> 

 

 

 

 

 

Poroka v tujini, karibi, St Lucia

Od ideje do prstana
Dokumenti za poroko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Od ideje do prstana
Za poroke na Karibih se odločajo tisti pari, ki jim je pri srcu živahen in pisan, karibski način življenja. St Lucia pa je še nekaj več. Ponuja zares prestižne in posebne hotele, ki bodo dodali piko na i.

Od trenutka, ko stopita v našo agencijo ali nam pošljeta elektronsko pošto, pa vse do povratka domov, za vaju skrbi samo en naš agent. Ob prvih stikih si vzame čas da izve čim več o vaših željah, pričakovanjih in skritih vprašanjih.

Vsaka poroka je popolnoma samosvoja, kot tako jo tudi obravnavamo. Par poskušamo čim bolje spoznati, saj le tako lahko pripravimo točno to, kar pričakujeta in še več.

Na St. Luciji vaju bomo poročili izven hotela, ponujamo različne lokacije po otoku. Tako da bomo samo nastanitev delali ločeno, neodvisno od kraja poroke. Ko se skupaj odločimo za nastanitev in poročni paket, začnemo z rezervacijami letalskega prevoza in same poroke.

Čaka vaju samo še poroka, potem pa nepozabni medeni tedni. Po povratku domov pa pričakujemo vaše fotografije!

Dokumenti za poroko
- veljavni potni list (veljaven mora biti vsaj še šest mesecev)
- kopija rojstnega lista
- vsi dokumenti, ki potrjujejo da ste samski, ločeni, vdoveli ali da ste spremenili ime