Poroka na St Luciji, posebna ponudba

Plaže St Lucije so tako lepe, da jemljejo dih. Azurno modra barva morja se preliva v temne globine Karibov, belino peska prekinjajo šumeče palme. Za vas smo našli skrito plažo na severnem delu St Lucije, ki je kot iz sanj. Palme, morje, pesek in mir. Pesek med prsti in objem Karibov. Popolna, sanjska poroka!

Kljub temu, da je St Lucia majhen otoček, vam dolgčas ne bo. Lahko se potapljate na koralnih grebenih, raziskujete gorato in z džunglo poraščeno notranjost, tu je tudi golf in celo vulkan. Priporočamo jo tako za romantične, kot za družinske počitnice.
 


 

Poroka v tujini, Karibi, St Lucia, poroka na plaži

Potovanje in poroka že od € 3.020 na osebo.

 

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Benetk, nočitev na letališču v Lodnonu, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu Calabash**** in poročni paket s poroko na plaži.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Calabash Cove****, St Lucia: Romantični, vendar velik hotel na pobočju, ki se nežno spušča proti sanjskemu zalivu in plaži. Vsaka soba ima tudi svoj jacuzzi, nekatere imajo svoj bazen, mrežo in kopalnice v vrtu! Prijazno osebje bo vaše sanje spremenilo v resničnost. Organizirajo vam izlet, povabijo v spa in poučijo o lokalni kulturi.

Poroka: poroka se na St Luciji odvija neodvisno od hotelov, zato lahko bivate kjer koli na otoku. Če pa vas bo kakšen hotel tako prevzel, da si boste v njegovem okviru zaželeli tudi poroke, vam pripravimo tudi poročni paket.

V ceno paketa pred vami je vključena poroka na plaži, cena vključuje:
- rezervacijo datuma poroke na matičnem uradu na St Luciji
- organizacijo in pošiljanje dokumentacije na pristojne urade na St Luciji
- izdajo uradnega poročnega certifikata s štampiljko Apostille, ki ga lahko overite na domačem matičnem uradu. Certifikat dobite po pošti.
- stalno pomoč lokalnega poročnega koordinatorja na St Luciji
- organizacijo potovanja, stalno pomoč E-Potovanja pri pripravi potovanja in med samim potovanjem
- poročni šopek in cvet za ženina
- poročni obred z matičarjem na izbrani lokaciji na izbrani dan
- cvetlični obok na prizorišču poroke
- steklenico penine ob obredu
- najem lokacije poroke
- prevoz do prizorišča poroke