Hotelski poročni paketi

Poroka v Royal Palms Beach Hotel ****
Poroka v Tangerine Beach Hotel ***




Poroka v tujini, Šri Lanka hotel Royal Palms Beach HotelPoroka v Royal Palms Beach Hotel ****

Prikaži opis hotela
Fotogalerija
Želim ponudbo




Čudovit tropski hotel je moderen, ima odlično lokacijo na plaži Kalutara 40 km južno od Colomba. Hotel je mešanica starega in novega etno stila, ki so ga popestrili z igro svetlobe. Antična izrezljana vrata, umetniški kipi in tropski vrtovi še dopolnjujejo prostor. Vrt s škrlatnimi tropskimi lilijami je zares nekaj posebnega in nudi mir in umik v pravo naravo.

Poročni paketi: hotel ponuja dva poročna paketa. Oba sta tradicionalno obarvana, vključujeta tradicionalno okrasitev prizorišča poroke, izposojo tradicionalne poročne obleke, pevce, bobnarje, torto, fotografa, pijačo in prigrizke. Dan bo popoln.



Poroka v tujini, Šri Lanka hotel Tangerine Beach HotelPoroka v Tangerine Beach Hotel ***


Prikaži opis hotela
Fotogalerija
Želim ponudbo




Tropski hotelček višje turistične kategorije. Notranjost je mešanica modernega in tradicionalnega. Antična vrata, stari ceremonialni kipci, močne modre in smaragdno zelene barve. Hotel je velik, vendar boste našli tudi miren in romantičen kotiček samo zase. Je v velikem vrtu s kokosovimi palmami, ob hotelu pa je dolga plaža iz rumenega peska.

Poroke: poročite se lahko kjer koli v okviru hotela, ponavadi pa se pari odločajo za poroko na plaži ali v gazebu sredi tropskega vrta. Na dan je v hotelu največ ena poroka, že ob prihodu pa vam dodelijo posebnega hotelskega poročnega koordinarorja, ki bo poskrbel za nepozabno poroko in za vse vaše želje.
Na voljo sta vam dva poročna paketa, ki vključujeta tradicionalne bobnarje, okrasitev prizorišča, torto, šampanjec in še veliko več.