Zakaj poroka na Mauritiusu

Mauritius je zaradi lepote in prijaznosti samega otoka vreden obiska. Mauritius lahko obiščete kadarkoli v letu, čeprav najbolj priporočamo obisk med septembrom in majem. Otok je ravno prav velik, da ponuja možnosti ogledov in ravno prav majhen, da se boste počutili domače in prijetno. Kot preproga ga prekrivajo nasadi sladkornega trsa, iz polij pa se dvigajo zelene vzpetine najbolj nenavadnih oblik. Plaže so bele in peščene, koralni greben skoraj neprekinjeno objema celotni otok.

 


Sanjsko potovanje in poroka na Mauritiusu že od € 1.970 na osebo  >>

 

 

 

 


Poroka v tujini, MauritiusMauritius je romantična in nepozabna destinacija, ki vam bo segla v srce.

Poroka in poročno potovanje bosta eno samo, nepozabno doživetje.

Celotno organizacijo poroke in poti prepustite nam in se izognite napornim pripravam in stresu.

 

 

 

 

 


 

 

 

Ljudje so najbolj prijazni in gostoljubni, predvsem pa je zanimiva kulturna mešanica Indije, Afrike, Evrope in Kitajske.

Obiskati Mauritius je preprosto. Za obisk dežele niso potrebna nobena preventivna zdravljenja, tudi vizuma slovenski državljani ne potrebujemo. Časovna razlika je minimalna, zato na otok pridemo spočiti. Ponujamo tudi polete iz Ljubljane, kar je gotovo veliko bolj udobno kot več urna vožnja na okoliška letališča.

Poroko pri nas zlahka overovite. Na Mauritiusu dobite pročni certifikat z apostili, ki ga nesete na domači Matični urad ter overite.

Poroke v tujini so cenovno ugodne.