Splošno o poroki na Maldivih

Poroke potekajo v okviru različnih hotelov. Vajina poroka je lahko popolnoma preprosta, ali pa luksuzna, v vsakem primeru pa je unikatna.


 

Maldivi, sanjska poroka in potovanje že od € 2.570 na osebo  >>

 

  

Poroka v tujini, MaldiviPoroke na vse načine
Od ideje do prstana
Dokumenti za poroko


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poroke na vse načine
Pari se večinoma poročajo na plaži, s peskom med prsti in v lahkih lanenih ali svilenih oblekah. Kljub temu, da poroka ni veljavna, med obredom sledijo tradiciji, saj so poroke na Maldivih eden najpomembnejših dogodkov.

Nevesto in ženina krasi eksotično cvetje, iz sobe pa ju po tradiciji pospremijo štirje spremljevalci. Spremljajo ju bobnarji, ki plešejo ples bodu beru.

Podpišeta poročni certifikat, razrežeta torto in nazdravita s šampanjcem. Ponavadi po obredu skupaj posadita palmo kot simbol svoje medsebojne ljubezni in skupnega življenja.

Poroka izgleda popolnoma enako kot prava, uradna poroka, le da pred potovanjem ni potrebno urejati nikakršnih dokumentov.


Od ideje do prstana
Za poroko na Maldivih se odločajo pari, ki se želijo poročiti predvsem zase in jih uradne procedure ne zanimajo. Svilene plaže, palme in mamljivo morje so kot naravna kulisa zanepozabno poroko.

Od trenutka, ko stopita v našo agencijo ali nam pošljeta elektronsko pošto, pa vse do povratka domov, za vaju skrbi samo en naš agent. Ob prvih stikih si vzame čas da izve čim več o vaših željah, pričakovanjih in skritih vprašanjih.

Vsaka poroka je popolnoma samosvoja, kot tako jo tudi obravnavamo. Par poskušamo čim bolje spoznati, saj le tako lahko pripravimo točno to, kar pričakujeta in še več.

Na Maldivih poroke potekajo v okviru hotelov, na vsakem otočku je ponavadi le en hotel. Vsi hoteli spet ne ponujajo poročnih paketov, zato izbira morda ni tako bogata, je pa zato odločitev toliko lažja.

Par sam določi datum poroke, vendar mora datum potrditi tudi hotel. V vseh hotelih namreč velja, da priredijo največ eno poroko na dan. Skupaj se moramo odločiti le še za pravi poročni paket, za poroko na Maldivih nam ni potrebno urediti nobenih dokumentov.

Ko končno prispeta na težko pričakovane Maldive in na svoj izbrani otoček, v hotelu spoznata svojega poročnega koordinatorja, ki vama bo na voljo ves čas pred poroko in vama bo pomagal urediti zadnje podrobnosti.

Čaka vaju samo še poroka, potem pa nepozabni medeni tedni. Po povratku vaju vabimo, da se spet oglasita pri nas z vtisi in fotografijami. Naša agencija je polna poročnih slik, pa tudi slik vaših dojenčkov.


Dokumenti za poroko
Poroka na Maldivih ni uradna poroka, zato za organizacijo ne potrebujemo nobenih dokumentov.