Hotelski poročni paketi

Maldivi, poroka Meeru Island Resort

Poroka v hotelu Meeru Island Resort**** od €2.600 na osebo

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Ljubljane, 7 nočitev all inclusive, poroko na plaži, poročno torto, fotografa, šampanjec, cvetje in sadje v sobi, urejanje neveste.
 

 

 Maldivi, poroka, Sun Island Resort

Poročni paket v hotelu Sun Island Resort**** od € 2.570 na osebo

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Ljubljane, 7 nočitev all inclusive, prevoz na otok, poroko na plaži, dekoracijo, šopek, tradicionalno glasbo ob obredu, večerjo ob svečah, steklenico vina, cvetje in sadje v sobi, izlet s čolnom.
 

 
 
 

Poroka v tujini, Maldivi

Poročni paket v hotelu Lux Maldives***** od € 3.600 na osebo

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Ljubljane, 7 nočitev all inclusive, poroko na plaži, dekoracijo, poročni šopek, večerjo ob svečah, torto, šampanjec, cvetje v sobi, glasbo, sajenje drevesa za srečo, 2 kokosova napitka

Fotogalerija

Poroka v tujini, Maldivi

Poročni paket v hotelu Komandoo Maldives Island Resort**** od € 3.630 na osebo

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Ljubljane, 7 nočitev all inclusive, prevoz na otok, poroko na plaži, poročno torto, dekoracijo, šopek, šampanjec, sadje in steklenico penine v sobi, nego neveste,  glasbo.

 Fotogalerija

Poroka v tujini, Maldivi

Poročni paket v hotelu Olhuveli Beach & Spa Resort***** od € 3.930 na osebo

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Munchna, 7 nočitev all inclusive, poroko na plaži, dekoracijo, glasba ob obredu, šopek, večerjo ob svečah, poročno torto, foto CD, zajtrk v sobi jutro po poroki, šampanjec, spa tretma za par, sadje v sobi ob prihodu, darilce.

Fotogalerija