Zakaj poroka na Tobagu

Zakaj na Tobago in zakaj poroka na Tobagu?
Poroka je lepa in enostavna. Poročita se lahko na izbranih lokacijah na otoku, ki bodo skrbno okrašene s tropskim cvetjem. Poroke potekajo intimno, brez pretiranega pompa. Po povratku domov jih zlahka overite, tako da so veljavne tudi v Sloveniji.
 

Potovanje in poroka že od € 1.850 na osebo  >>

 

 

 

 

Poroka v tujini, Karibi, TobagoPoročita se na Tobagu! 
Poročno potovanje lahko preživita na katerem koli izmed karibskih otočkov, ali pa gresta na križarjenje po Grenadinih, kar še posebej priporočamo.
Tropsko podnebje uravnavajo severovzhodni pasatni vetrovi. Vreme je toplo in prijetno preko celega leta, le maj, junij in julij so lahko občasno mokri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaže Tobaga so enkratne, tu lahko lenarite, opazujete želve, deskate, se potapljate in raziskujete koralne grebene.

Hrana je odlična. Veliko je svežih morskih specialitet, jedi pa spretno pripravijo z eksotičnimi, domačimi začimbami. Sadje pa je sploh sladko in naravnost z drevesa v vaš kozarec ali na krožnik.

Večina hotelov zvečer prireja razne zabave z živo glasbo in predstavami, vendar ne vsak večer. Vprašajte kam hodijo domačini.
Tudi obisk nedeljske maše je zabaven. Pa ne zaradi molitvic, temveč zaradi plesa in glasbe, ki maši sledi.

Hoteli ponujajo številne vodne športe, od snorkljanja, do smučanja na vodi in potapljanja, zelo je priljubljen ribolov. Če vas zanima golf, obiščite Tobago in igrišče Mount Irvine.