Poroke na Tobagu

Za poroke na Karibih se odločajo tisti pari, ki jim je pri srcu živahen in pisan, karibski način življenja. Otočki Grenada, Tobago in Trinidad so majhni in so čisto nekaj drugega kot ogromna Kuba ali Jamajka. Vsakega izmed njih boste lahko hitro raziskali, kar pa ne pomeni, da ne ponujajo zanimivosti.

 

Potovanje in poroka že od € 1.850 na osebo  >>

 

 

 

 

 

Na Karibih poroke ne potekajo v okviru hotelov. Poročite se lahko na posebej izbranih lokacijah otokov Grenada, Tobago in Trinidad. Kljub temu, da so vsi otočki majhni, so si med seboj različni. Zelo pomembno je, da izberemo pravi otok in lokacijo poroke glede na vaš okus in ceno, ki ste jo pripravljeni plačati. Poleg poroke vam ponudimo in rezerviramo tudi hotel. Ko se skupaj odločimo za nastanitev in poročni paket, začnemo z rezervacijami letalskega prevoza in same poroke.

Na Tobagu ponujamo štiri različne poroke:
 

Poroka v tujini, Karibi, Tobago, poroka na plaži

Romantična poroka na obali

 

Samotna karibska plaža, naravnost s plakata. Mirna laguna s turkiznim morjem. Kimajoče palme. S tropskim cvetjem okrašen paviljon. Vi in vaš izbranec v poročni obleki. Vajin I do ponese preko nežnih valov...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poročni paket vključuje ureditev vseh formalnosti, šopek za nevesto in cvet za ženina, ureditev civilne poroke (dovoljenje, storitve duhovnika ali matičarja, državne takse), poročno pričo (če je potrebno), poročno torto, 1 steklenico šampanjca za ženina in nevesto, vse potrebne transferje, vezane na poroko, okrasitev avtomobila, s katerim se pripeljeta ženin in nevesta, okrasitev plaže in paviljona.

 

Poroka v tujini, Karibi, Tobago, poroka pri slapu

Poroka pri slapu

 

Že sama vožnja do prizorišča poroke bo zanimiva, ko pa boste prispeli do slapu v džungli, kjer vas bo že čakalo slavnostno okrašeno prizorišče, vam bo sploh vzelo sapo. Nad vami bo kupola iz tropskih krošenj, kot mogočna naravna katedrala, za vami pa bo bučal slap in padal v turkizni tolmun. Vajina poroka bo nekaj posebnega.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paket vključuje ureditev vseh formalnosti, šopek za nevesto in pušeljc za ženina, ureditev civilne poroke (dovoljenje, storitve duhovnika ali matičarja, državne takse), poročno pričo (če je potrebno), poročno torto, 1 steklenico šampanjca za ženina in nevesto, vse potrebne transferje, vezane na poroko, okrasitev avtomobila, okrasitev prizorišča poroke v neposredni bližini slapu, mini prigrizek, postrežbo pijače.

 

Poroka v tujini, Karibi, Tobago, poroka na katamaranuPoroka na katamaranu

 

Poroka na krovu katamarana, sredi karibske modrine. Katamaran ima bar, stereo sistem, tuš, wc in kuhinjo. Vožnja traja 3 ure, lahko pa zahtevate in doplačate dodaten čas na krovu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Paket vključuje ureditev vseh formalnosti, šopek za nevesto in pušeljc za ženina, ureditev civilne poroke (dovoljenje, storitve duhovnika ali matičarja, državne takse), poročno pričo (če je potrebno), poročno torto, 1 steklenico šampanjca za ženina in nevesto, vse potrebne transferje, vezane na poroko,
okrasitev katamarana, potapljaško opremo.
 
 

Poroka v tujini, Karibi, Tobago, poroka pod vodo

Poroka pod vodo 

 

Nepozabno in zares nenavadno! Poroka pod morsko gladino, v družbi pisanih rib in koral. Z okrašenim potapljaškim čolnom vaju bodo odpeljali do koralnega grebena. Matičar se bo z vama potopil pod vodo in vodil podvodni poročni obred. Po vajinem I do se bo zabava nadaljevala na obali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paket vključuje ureditev vseh formalnosti, šopek za nevesto in pušeljc za ženina, ureditev civilne poroke (dovoljenje, storitve duhovnika ali matičarja, državne takse), poročno pričo (če je potrebno), poročno torto, 1 steklenico šampanjca za ženina in nevesto, vse potrebne transferje, vezane na poroko, matičarja, ki je specializiran za izvedbo poroke pod vodo, okrasitev čolna, potapljaško opremo.


 
Čaka vaju samo še poroka, potem pa nepozabni medeni tedni. Za popestritev medenih tednov vam toplo priporočamo križarjenje po Grenadinih, ki lahko traja od treh, pa do sedmih dni.

Po povratku domov pa pričakujemo vaše fotografije!

Dokumenti za poroko
S seboj morate imeti naslednje uradne dokumente: veljavni potni list, kopijo rojstnega lista, vse dokumente, ki potrjujejo da ste samski, ločeni, vdoveli ali da ste spremenili ime.

Vsi dokumenti morajo biti uradni in prevedeni v angleški jezik. Na ustrezne organe na otoku Tobago jih bo (kopije) predhodno že poslala agencija E-Potovanja.

Vsi dokumenti morajo biti dostavljeni na agencijo E-Potovanja najpozneje 30 dni pred poroko.

Poroka se lahko izvrši katerikoli dan med ponedeljkom in petkom, razen ob praznikih.

Poroko pod palmami je torej zlahka dosegljiva.