Poroka na plaži otoka Tobago

Poroka na peščeni plaži sredi Karibskega morja. Poroka brez stresa, brez skrbi, brez opravkov. Za vse bodo poskrbeli naši poročni koordinatorji že pred odhodom na potovanje.

Doživite nepozabno, avtentično, karibsko poroko na Tobagu. Poročite se lahko na jahti, ob slapu, v hotelskem vrtu ali na plaži.
Poroko izvaja matičar na matičnem uradu ali v kraju, ki si ga mladoporočenca izbereta. Ceremonija poteka v angleščini. V Sloveniji veljajo vsi poročni dokumenti.
 
 

Poroka v tujini, Karibi, Tobago, poroka na plaži

Poročni paket že od € 1.850 na osebo.

 

Cena vključuje letalsko vozovnico, eno nočitev na letališču v Londonu (tja grede), 7 nočitev z zajtrkom v hotelu Coco Reef Resort****, ureditev vseh dokumentov za poroko, šopek za nevesto, sam poročni obred, poročno torto, šampanjec, vse potrebne prevoze vezane na poroko, stalno pomoč našega in lokalnega poročnega koordinatorja.

 

Fotogalerija

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Coco Reef Resort****, Tobago: Tobago je otok čudovite narve in plaž, Coco Reef pa je očarljiv hotel ob plaži. Je eleganten in ravno prav velik. Ima nekaj trgovinic, spa center, več restavracij, ponuja izlete po otoku. Privatna peščena plaža pred hotelom je ena najlepših na otoku.

Poroka: samotna karibska plaža, naravnost s plakata. Mirna laguna s turkiznim morjem. Kimajoče palme. S tropskim cvetjem okrašen paviljon. Vi in vaš izbranec v poročni obleki. “I do” ponese preko nežnih valov...

Fotogalerija