Zakaj poroka na Grenadi

Grenada je mirno karibsko skrivališče. Šele pred kratkim je postala priljubljen turistični cilj, zato zaenkrat še ostaja mirna in pristna. Priporočamo jo, če iščete sproščujoče, tropske počitnice. Zvečer Grenada ne oživi, zabava je omejena na redke hotele. Tudi narava je še lepa, ljudje so veseli obiskovalcev z drugih koncev sveta.

 

Poročni paket že od € 1.990 na osebo  >>

 

 

 

 

Poroka v tujini, Karibi, Grenada

Poroka na Grenadi in poročno potovanje sta nepozabna.
Po poroki lahko ostanete na Grenadi, ali pa odpotujete na kakšnega izmed sosednjih otočkov. Še posebej za medene tedne priporočamo križarjenje po Grenadinih na luksuzni jahti.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Na Grenadi se je lepo in enostavno poročiti.
Za ureditev poroke potrebujemo le nekaj dokumentov, po povratku domov pa poroko tudi zlahka overite v Sloveniji.

Grenada je paša za oči.
Kar šestina otoka je zavarovana pod okriljem narodnih parkov. Bujni tropski gozdovi so zakladnica različnih rastlinskih in živalskih vrst. Narava Grenade je čudovita, od vulkanskih kraterskih jezerc, pa do bistrih slapov, poskočnih gozdnih potokov s tolmuni, vročih vrelcev in divje džungle. Grenada je tako eden najlepših, še naravnih otokov Karibov.

Grenada navduši tudi pod vodo.
Pod modro gladino so obsežni in bujni koralni grebeni, kjer živijo neštete vrste rib in koral. Morski svet bo navdušil tudi izkušene potapljače. V morju so tudi številne razbitine ladij.

Grenada je aroma Karibov.
Na otoku začimb pridelajo kar tretjino muškatnega oreščka sveta, vonj po cimetu, nageljnovih žbicah in ingverju bo prebujal vaše okuse. Obiska tržnice začimb ali plantaže ne boste pozabili.

Grenada je pestra.
Ne samo narava, zanimivi so tudi ljudje in njihova kultura. Čez leto je polno pisanih festivalov in karnevalov s pisanimi kostumi in karibskimi ritmi.

Grenado je lahko obiskati.
Ne potrebujete ne vizuma, ne kakšnih posebnih preventivnih zdravljenj.