Poroke na Grenadi

Za poroke na Karibih se odločajo tisti pari, ki jim je pri srcu živahen in pisan, karibski način življenja. Otočki Grenada, Tobago in Trinidad so majhni in so čisto nekaj drugega kot ogromna Kuba ali Jamajka. Vsakega izmed njih boste lahko hitro raziskali, kar pa ne pomeni, da ne ponujajo zanimivosti.

 

Poročni paket že od € 1.990 na osebo  >>

 

 

 

 

Na Karibih poroke ne potekajo v okviru hotelov. Poročite se lahko na posebej izbranih lokacijah otokov Grenada, Tobago in Trinidad. Kljub temu, da so vsi otočki majhni, so si med seboj različni. Zelo pomembno je, da izberemo pravi otok in lokacijo poroke glede na vaš okus in ceno, ki ste jo pripravljeni plačati. Poleg poroke vam ponudimo in rezerviramo tudi hotel. Ko se skupaj odločimo za nastanitev in poročni paket, začnemo z rezervacijami letalskega prevoza in same poroke.

Ponujamo tri različne poroke na Grenadi:
 

Poroka v tujini, karibi, Grenada, poroka na plaži

Romantična poroka v hotelu ali na plaži
Poročita se pod nagajivimi krošnjami palm na izbrani plaži, ali pa v okviru hotela, v katerem bivata. Kot gosta hotela vaju bodo še posebej razvajali. Kjerkoli se bosta odločila za poročni obred, bodo kraj poroke lepo okrasili s cvetjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poročni paket vključuje tropsko dekoracijo prizorišča poroke, poročni šopek za nevesto in pušeljc za ženina, poročni obred z matičarjem ali duhovnikom, šampanjec (dve steklenici) za nevesto in ženina, kanapeje, poročno torto, pomoč pri formalnostih tako naše, kot lokalne agencije, poročni priči, če vaju ne spremljata na potovanju, vse prevoze, potrebne za organizacijo poroke.

Predlagamo naslednje hotele za vašo poroko: Flamboyant hotel 3*, Coyaba Hotel 4*, Calabash Hotel 4*.

 

Poroka v tujini, karibi, Grenada, poroka na katamaranu

Poroka na katamaranu
Poročita se na slavnostno okrašenem katamaranu, v modrini Karibskega morja. Po poroki boste zapluli naravnost v rdeč sončni zahod...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poroka je lahko v kombinaciji s katerim koli hotelom v naši ponudbi.

Poročni paket vključuje najem lepo okrašene jahte za eno popoldne, poročni šopek za nevesto in pušeljc za ženina, poročni obred z matičarjem na krovu, poročno kosilo, šampanjec za nevesto in ženina, pivo, rum, punč in brezalkoholne pijače, poročno torto, pomoč pri formalnostih tako naše, kot lokalne agencije, poročni priči, če vaju ne spremljata na potovanju, vse prevoze, potrebne za organizacijo poroke.

 

Poroka v tujini, Karibi, Grenada, poroka pri slapu

Poroka pri slapu sredi džungle
Gigantska tropska drevesa, s katerih visijo liane, so vaša katedrala, skale pri smaragdnem slapu pa so oltar. Po poročnem obredu vas bodo odpeljali k skritemu tolmunu. Tu vas bo čakala idilična samota, šampanjec in tropsko sadje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Poroka je lahko v kombinaciji s katerim koli hotelom v naši ponudbi ali s križarjenjem.

Poročni paket vključuje tropsko dekoracijo ob slapu sredi džungle, poročni šopek za nevesto in pušeljc za ženina, poročni obred z matičarjem ali duhovnikom, peneče vino, punč z rumom za vse prisotne (do 8 oseb), kanapeji za vse prisotne (do 8 oseb), poročno torto, pomoč pri formalnostih tako naše, kot lokalne agencije, poročni priči, če vas ne spremljata na potovanju, vse prevoze, potrebne za organizacijo poroke.

 
Čaka vaju samo še poroka, potem pa nepozabni medeni tedni. Za popestritev medenih tednov vam toplo priporočamo križarjenje po Grenadinih, ki lahko traja od treh, pa do sedmih dni.

Po povratku domov pa pričakujemo vaše fotografije!

Dokumenti za poroko
● veljavni potni list,
● kopija rojstnega lista
● vsi dokumenti, ki potrjujejo da ste samski, ločeni, vdoveli ali da ste spremenili ime.

Opombe:
Poroka se lahko izvrši katerikoli dan med ponedeljkom in petkom, razen ob praznikih.