Poroka na Grenadi

Poroka pod palmami, v tropskem hotelskem vrtu ali na eni izned čudovitih plaž Grenade.

Poročita se pod nagajivimi krošnjami palm na izbrani plaži, ali pa v okviru hotela, v katerem bivata. Kot gosta hotela vaju bodo še posebej razvajali. Kjerkoli se bosta odločila za poročni obred, bodo kraj poroke lepo okrasili s cvetjem
 

Poroka v tujini, Karibi, Grenada hotel Calabash

Potovanje in poroka že od € 2.900 na osebo.

 

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Munchna, povratni prevoz od letališča do hotela, 7 nočitev ALL INCLUSIVE v hotelu Calabash*****, poročni obred, okrašeno prizorišče poroke na plaži, poročni šopek, šampanjec, poročno torto in kanapeje, vse potrebne prevoze za poroko, urejanje dokumentov pred odhodom in stalno pomoč našega in lokalnega poročnega koordinatorja.

Cena je informativna in je odvisna od razpoložljivosti.

 

Fotogalerija

 

 

 

 
 

 

 

 

The Calabash*****: Calabash Hotel & Villas je odličen hotel v slikovitem zalivu. Ima le trideset sob, ki se nizajo v obliki podkve po velikem tropskem vrtu. Hotel ponuja storitve najvišje kakovosti. Ima odlično restavracijo, spa center in ponuja pester izbor aktivnosti. Peščena plaža vas bo pričakala s palmami in toplim morjem.

Poroka: poročita se pod nagajivimi krošnjami palm na izbrani plaži, ali pa v okviru hotela, v katerem bivata. Kot gosta hotela vaju bodo še posebej razvajali. Kjerkoli se bosta odločila za poročni obred, bodo kraj poroke lepo okrasili s cvetjem.

Fotogalerija