Zakaj poroka na Havajih

   Želim ponudboPoroka na Havajih


   Havaji so prečudovit kraj in poroka na enem izmed otokov je
   pravljičen začetek skupnega življenja.

   Šest edinstvenih otokov ponuja vsaj šest različnih potovanj. Havaji so tudi domovanje enega izmed najbolj aktivnih ognjenikov sveta in hkrati najvišja gora sveta, seveda če začnemo meriti pri morskem dnu. Rojstni      kraj deskanja na valovih in hule. Nekdanje kraljestvo. In predvsem aloha vzdušje: toplina domačinov in večno poletje.

Prepustite se sladkemu pričakovanju, celotno organizacijo in priprave pa prepustite nam.Havaji so prav posebna dežela. Pod imenom Havaji si predstavljamo cvetlične venčke, velike valove, havajske majice, nasmejane temnopolte domačine, naša podoba ponavadi ni nič kaj ameriška. In prav je tako, Havaji so s svojo tropsko pokrajino, večnim poletjem, drugačno kulturo, čisto nasprotje ostale Amerike. Tu vas čakajo lepi in urejeni resorti ob plažah, številne aktivnosti in s proščeno havajsko vzdušje.


Havaji so kot nalašč za poročna potovanja, saj jih obiščete lahko kadarkoli v letu. Poroke, ki jih organiziramo, potekajo na prostem, na peščenih plažah, v sanjskih zalivih in na skritih kotičkih z vulkani v ozadju. Poročite se lahko na štirih otokih: Kauai, Maui, Oahu ali na Velikem otoku.

Poročna potovanja na Havaje so enostavna, samo urejanje dokumentov vam praktično ne vzame časa, po povratku pa poroko zlahka overite.

Na Havajih se lahko preizkusite v katerem koli poletnem športu. Konec koncev se je deskanje na valovih začelo prav tu.

Posebno poglavje je hrana. Najbolj slastne domače specialitete prihajajo iz morja. Pri pripravi jedi pa uporabljajo domače, eksotične začimbe in dodatke.

Obisk Havajev je enostaven. Ne potrebujete vizuma, preventivnih zdravljenj ali podobnega. Potujete lahko kadarkoli v letu, saj na Havajih vlada večno poletje.

Če imate dovolj časa, lahko obisk Havajev združite s potepanjem po kanjonih in parkih Kalifornije, Nevade in Arizone, ali pa se ustavite v New Yorku.