Zakaj poroka na Fidžiju

Poroka na Fidžiju je gotovo poroka, ki vama jo bodo vsi zavidali. Najbolj romantične so verjetno poroke na plaži. Tukajšnje plaže pa so med najlepšimi na svetu. Ko boste prste zarili v pudrasti koralni pesek, boste vedeli, da ste našli svoj košček raja.

 

Sanjska poroka in potovanje na Fidži že od € 2.880 na osebo  >>

 

 

 

 


Poroka v tujini, FidžiFidži ponuja raznovrstne poroke. Najprej je potrebno izbrati pravi otok. Ponujamo poroke na otokih Viti Levu, Vauna Levu, Taveuni, pa tudi na skupini Mamanuca in Yasawa. Poročite se lahko v okviru hotela, ali pa med križarjenjem po sanjskih otoških skupinah.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Življenje na otokih je popolnoma sproščeno, tu boste pozabili na čas, ure bosta narekovala le sonce in luna. S poroko na Fidžiju se boste otresli skrbi in stresa, ki spremljata poroke doma.

Poroka na Fidžiju je cenovno bolj ugodna od poroke doma, sploh če upoštevamo, da ste hkrati že na medenih tednih. Res da vaju prijatelji in družina ne bodo spremljali, vendar je biti v dvoje ponavadi še bolj romantično.

Poroke na Fidžiju so drugačne, saj se lahko poročite v tradicionalnih oblekah. Nevesto lahko spremljajo zagoreli in močni bojevniki, pot pa vama utirajo rožne deklice.

Poroko zlahka overovite
Ker je Fidži podpisnica Haaške konvencije, sta priprava na poroko in sama overovitev dokumentov po povratku enostavna.

Obiskati Fidži je preprosto
Za obisk Fidžija niso potrebna nobena preventivna zdravljenja, prav tako ne potrebujete vizuma. Navdušili vas bodo tudi domačini s širokimi nasmeški, ki se bodo zarisali v vajino dušo.

Na Fidži lahko odpotujete kadarkoli v letu, zeblo vas ne bo.

Otoki ponujajo neskončne možnosti za kopanje, vodne in kopne športe, potapljanje tu je odlično. Priporočamo tudi obisk džungle in vasic v notranjosti.