Poroka med križarjenjem po otočju Fidži

Poroka na sanjskem, samotnem otoku sredi Pacifika. Bel pesek, mirna laguna, vidva in sončni zahod. Privoščita si križarjenje po otočju Yasawa in se poročita na plaži čarobnega otočka!

Ponujamo tri različne poročne pakete, vsi vključujejo tudi vse potrebno urejanje dokumentov in fotografa.
 

Poroka v tujini, Fidži

Sanjsko križarjenje po otočju Fidži in poroka že od € 3.430 na osebo.

 

Cena vključuje letalsko vozovnico, letališke takse, 3 nočitve v kraju Nadi (potrebno za urejanje dokumentov), 7-dnevno križarjenje po otočkih Yasawa (polni penzion, pijača ni vključena), poročni obred med križarjenjem.

 

Fotogalerija 

 

 


 

Mystique Princess je luksuzna mini križarka s samo 35 klimatiziranimi kabinami. Ima bar, restavracijo, butik in spa center.
Vsaka kabina ima svojo kopalnico, TV in telefon. Večina kabin ima velika okna, prav vse kabine gledajo na morje. So različnih kategorij, sobe Sky in Orchid Deck so najbolj luksuzno opremljene. Frangipani kabin je 7, merijo po 18 kvm in imajo manjša okna. Kabine Hibiscus so zelo podobne, s tem da so okna še nekliko manjša.

Čaka vas sanjsko potovanje daleč stran od ljudi, mimo otokov Mamanuca in proti oddaljenemu otočju Yasawa. Vsak dan boste pluli le nekaj ur, preostali čas pa boste zasidrani v mirni laguni. V tem času greste lahko na obalo, ali pa se zabavate z vodnimi športi, spoznavate lokalno kulturo ali pa preprosto ne počnete nič.

Ko boste obiskali staro vasico, vas bodo domačini prijazno sprejeli in vas povabili k obredu yaqona. Dih vam bo zastal na zasebnem otoku Nanuya Lai Lai, kjer boste uživali na plažah in v lagunah s plakatov. To je otok, kjer bosta postala mož in žena.

Cena križarjenja vključuje nastanitev, jutranji in popoldanski čaj, vse obroke, zabavo, izlete na obalo, vstopnine in aktivnosti, opremo za tavhanje.

Ponujamo tudi krajša križarjenja, 3 ali 4 nočitve. Bivanje lahko podaljšate tudi na otočkih Mamanuca ali na Koralni obali glavnega otoka.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 10 nočitev)

Dan 1: polet na Fidži
Polet z Brnika ali bližnjega letališča.

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel na glavnem otoku
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas pospremil v hotel v bližini mesta Nadi. Tu boste preživeli tri noči. V tem času si boste najprej odpočili, potem pa boste v spremstvu lokalnega poročnega koordinatorja obiskali matični urad in podpisali še zadnje dokumente, ki omogočajo vajino poroko.

V tem času priporočamo, da si otok tudi ogledate. Otok Viti Levu je največji otok države Fidži, tu prebiva kar 70% prebivalstva. Otok je dolg 146 in širok 106 kilometrov. Tu boste našli zanimiva mesta, živahno nočno življenje, tradicionalne vasice, skrite med polji sladkornega trsa in odlične hotele.

Dan 3 in 4: Viti Levu
Čas za oglede otoka in urejanje dokumentov za poroko. Seveda bo čas tudi za kopanje in počitek.

Dan 5: začetek križarjenja
Danes se vkrcate na luksuzno mini križarko Mystique Princess. V zgoraj navedeno ceno je vključena dvoposteljna kabina Frangipani, lahko pa izberete tudi kabino višje kategorije.

Ob sončnem zahodu vam bodo postregli kapitanov koktejl za dobrodošlico, po večerji pa se boste spoznali in priredili vam bodo pravo zabavo.

Dan 6: križarjenje
Zapluli boste proti severu in poiskali zapuščeno tropsko plažo, kjer se boste lahko takoj zjutraj osvežili. Lahko se sprehodite po plaži, si privoščite piknik kosilo na plaži, zaplavate med ribe in korale.

Zvečer se boste spet sladkali s koktejli, med tem pa vam bodo pripravili večerjo East Indian Delights.

Dan 7: križarjenje
Danes boste obiskali tradicionalno vasico in se udeležili obreda yaqona. Videli boste tradicionalne plese in na lokalni tržnici kupovali darila.

Dan 8: križarjenje
Pripluli boste čisto na sever otočja Yasawa, kjer so barve pod morsko gladino najbolj žive in pravljične. Zaplavali boste v prave podvodne parke, kot iz risanke. Popoldne bo leno, v znamenju kopanja in plavanja, lahko ga popestrite z masažo.

Večerjali boste na obali, pripravili vam bodo romantično večerjo pod zvezdami.

Dan 9: križarjenje
Ne boste verjeli, ampak danes greste v šolo! Me obiskom boste bolje spoznali življenje na oddaljenih, pozabljenih otokih.
Zvečer vas že tradicionalno čaka koktejl, večerja in ples. Jutri pa je za vaju prav poseben dan.

Dan 10: poroka
Danes je vajin poročni dan! Poročita se sicer lahko že prej, na krovu, vendar pa je poroka na privatnem otoku Nanuya Lai Lai zares posebna. Odplula bosta na obalo, kjer bo že čakal romantično okrašeni kotiček plaže. Kot v pravljici. Trije pevci bodo spremljali preprost poročni obred, po poroki pa bosta razrezala majhno poročno tortico.

Glede obreda in posebnih dodatkov bomo upoštevali vaše želje.

Dan 11: odhod
Danes se vrnete na otok Viti Levu. Lahko vam bivanje na otočju Fidži podaljšamo, ali pa odletite proti domu.


fotogalerija