Poroka Fidži, na otočkih Mamanuca

Malolo Island, Fiji ... idiličen otoški paradiž, kjer boste ušli modernemu življenju in se umaknili v svet peska, koral, moja in sonca.

Malolo vas bo popolnoma sprostil. Hotel ima svoj spa center, kjer vas bodo razvajali z masažami in aroma terapijami. Hotel ima tri restavracije, izbirate lahko med številnimi aktivnostmi.

Vajina poroka bo sanjska!
 


 

Poroka v tujini, Fidži hotel Malolo IslandPoročni paket že od € 3.500 na osebo.

 

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Benetk, prevoz na otok Viti Levu, 3 nočitve v hotelu 3* zajtrkom, povratni prevoz s katamaranom do otoka Malolo, 5 nočitev s polnim penzionom v hotelu Malolo Island Resort****, prevoz do letališča in obvezni osnovni poročni paket.

 

Fotogalerija

 

 

 
 

 


 

Poroka: Malolo Island je prijazen tako parom, kot družinam. Za poroko vam bodo pomagali izbrati romantičen in intimen kotiček na plaži. Malolo je znan po pravljičnih sončnih zahodih, zato priporočamo poroko pozno popoldne. Poročni obred je lahko čisto preprost, ali pa nekoliko bolj pester, z dodatki lokalne tradicije.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 9 nočitev)

Dan 1: polet na Fidži
Polet z Brnika ali bližnjega letališča.

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel na glavnem otoku
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas pospremil v hotel v bližini mesta Nadi. Tu boste preživeli dve noči. V tem času si boste najprej odpočili, potem pa boste v spremstvu lokalnega poročnega koordinatorja obiskali matični urad in podpisali še zadnje dokumente, ki omogočajo vajino poroko.

V tem času priporočamo, da si otok tudi ogledate. Otok Viti Levu je največji otok države Fidži, tu prebiva kar 70% prebivalstva. Otok je dolg 146 in širok 106 kilometrov. Tu boste našli zanimiva mesta, živahno nočno življenje, tradicionalne vasice, skrite med polji sladkornega trsa in odlične hotele.

Dan 3: Viti Levu
Čas za urejanje dokumentov za poroko. Seveda bo čas tudi za kopanje in počitek. Po želji lahko bivanje na glavnem otoku podaljšate, vendar v tem primeru svetujemo bivanje na Koralni obali.

Dan 4: Malolo Island Resort
13 otočkov skupine Mamanuca, ki slovijo po svoji skoraj neverjetni naravni lepoti, leži le nekaj kilometrov od obale otoka Viti Levu. Vsi se lahko pohvalijo s snežno belimi plažami, zibajočimi se palmami in kristalnim morjem, ki ga krasijo turkizni koralni grebeni.

Za vas smo izbrali otok Malolo, ki je med večjimi otoki. Ob sončnem zahodu vam bodo postregli kapitanov koktejl za dobrodošlico, po večerji pa se boste spoznali in priredili vam bodo pravo zabavo.

Dan 5 do 10: počitnice in poroka
Poročita se lahko kateri koli dan, vendar je na dan lahko samo ena poroka, zato priporočamo rezervacije dosti časa v naprej. Hotel ponuja dva poročna paketa, v ceno je vključen osnovni paket. Cena tako vključuje urejanje vse potrebne dokumentacije z naše strani, stalno pomoč hotelskega poročnega koordinatorja, prevoze in urejanje dokumentov v kraju Nadi, slavnostni poročni obred na plaži ali na lokaciji po vajini izbiri, dva cvetlična venčka, steklenico penine, okrasitev prizorišča poroke, stroške matičarja.

Po želji uredimo poročni šopek, torto, pripeljemo tradicionalne pevce in plesalce, bojevnike, uredimo najem tradicionalne obleke, rezerviramo večerjo ob svečah.

Preostale dni preživita na sanjski plaži. Hotel ponuja tudi številne aktivnosti, s katerimi si lahko popestrita dopust.

Dan 11: odhod
Danes se vrnete na otok Viti Levu. Lahko vam bivanje na otočju Fidži podaljšamo, ali pa odletite proti domu.


Fotogalerija