Hotelski poročni paketi

Poroka v tujini, Fidži hotel Castaway Island Resort

 

Poročni paket v hotelu Castaway Island Resort****, otočki Mamanuca, od € 3.700 na osebo.

 

Cena vključuje letalo, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 5 nočitev v hotelu Castaway Island Resort in poročni paket.

 

 
 
 
 
Lokacija: Castaway je privatni otok s samo enim resortom, ki se nahaja zelo blizu obale glavnega otoka Viti Levu. Je del skupine Mamanuca in je samo 30 km zahodno od letališča Nadi. Na otok lahko pridete s čolnom, vodnim letalom ali helikopterjem.

Poroka: Poroka ponavadi poteka ob sončnem zahodu na hotelskem gliserju ali na plaži. Po želji je poroka lahko sproščena ali bolj formalna, prav tako se pred poroko lahko dobite z matičarjem in mu poveste posebne želje.

 

 

Poroka v tujini, Fidži hotel First Landing Resort

 

Poročni paket v hotelu First Landing Resort***+, otok Viti Levu, od € 2.800 na osebo.

 

Cena vključuje letalo, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu First landing Resort in standardni poročni paket.

 

 

 
 
 
 
Lokacija: First Landing Resort je na glavnem otoku Viti Levu, le 15 km severozahodno od letališča, na pol poti med Nadijem in Lautoko. Po 15 minutah spektakularne vožnje po zelenem podeželju, skozi plantaže sladkornega trsa, boste prispeli v historično vasico Viseisei.
Lautoka je drugo največje otoško mesto, oddaljeno 15 minut vožnje.

Poroka: Poročite se lahko v čarobnem tropskem vrtu ob privatni plaži, kjer naj bi po legendi pristali prvi prebivalci otoka. Ponujajo različne poročne pakete, poskrbeli pa bodo za vse podrobnosti. Po želji lahko nevesto spremljata tudi dva bojevnika v tradicionalnih oblačilih ob spremljavi bobnov.

Poroka v tujini, Fidži hotel Outrigger on the Lagoon

 

Poročni paket v hotelu Outrigger on the Lagoon*****, otok Viti Levu, od € 2.740 na osebo.

 

Cena vključuje letalo, 7nočitev v hotelu Outrigger on the Lagoon, povratni prevoz do hot in poročni paket v vrtu.

 

 

 
 
 
 
Poroka: Poroka v Outriggerju je v stilu. Hotel ponuja več poročnih paketov, z izbiro cerkvene ali civilne poroke. Ob prihodu v hotel boste spoznali svojega poročnega koordinatorja, ki vam bo pomagal glede vseh podrobnosti.
Poročite se lahko vsak dan (razen ob nedeljah) glede na zasedenost. Poročite se lahko kjerkoli v hotelu: na plaži, v vrtu, kraj vam bo pomagal izbrati poročni koordinator.

Zelo romantična lokacija je tudi kapela Bure Ni Loloma, ki je vrh griča za hotelom. Od tu se odpira nepozaben razgled na morje in obalo okrog in okrog. Poroka v kapeli je lahko civilna ali cerkvena.

Poroka v tujini, Fidži hotel Sonaisali Island Resort

 

Poročni paket v hotelu Sonaisali Island Resort****, otočki Mamanuca, od € 3.300 na osebo.

 

Cena vključuje letalo, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu Sonaisali Island Resort in poročni paket Sonaisali.

 

 
 
 
 
Lokacija: Sonaisali Island Resort je na majhnem, privatnem otočku, ki je od glavnega otoka oddaljen le 300 metrov, od letališča pa manj kot pol ure vožnje. Med otočkom in Viti Levu ves dan za goste hotela vozijo brezplačni motorni čolni.

Poroka: Poročni obred je nekaj posebnega in zares samo vaš dogodek. Že ob prihodu v hotel vas bo prevzel poročni koordinator in poskrbel za zadnje podrobnosti. Domenili se boste tudi kje točno bo obred potekal, poroka pa bo trajala približno eno uro.
Dan ali dva pred poroko vas bo pospremil v Nadi, kjer boste uredili vso dokumentacijo. Datum in čas poroke določite sami, ponavadi pa je najlepše ob sončnem zahodu.
Po nevesto bodo pol ure pred poroko prišli štirje bojevniki, priča, fotograf in dve rožni deklici. S slavnostno okrašenim čolnom jo bodo odpeljali do prizorišča poroke. Ženina bo v drugi sobi obiskala priča in ga pospremila do prizorišča poroke.
Ob prihodu na plažo bo zapel pevski zbor, bojevniki pa bodo nevesto odnesli na plažo, kjer bo že čakal ženin. Sledi poročni obred, ki traja nekje 15 minut.
Sledijo kanapeji, kozarec penine in fotografiranje, potem pa romantična večerja ob svečah na plaži.

Poroka v tujini, Fidži hotel Qamea Resort & Spa

 

Poročni paket v hotelu Qamea Resort & Spa****, otoček Qamea, od € 4.050 na osebo.

 

Cena vključuje letalo, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 5 nočitev s polnim penzionom v hotelu Qamea Resort & Spa in poročni paket Veidomoni.

 

 

 
 
 
 
Lokacija: Po pristanku na otoku Viti Levu vas bo pričakal predstavnik hotela in vas odpeljal na drug terminal za kratek polet na otok Taveuni. Tu vas bo sprejelo hotelsko osebje in vas odpeljalo z avtomoblilom in čolnom na Qamea Island.

Poroka: Poroke v Qamei so enkratne. Lahko so intimne in preproste, ali pa bolj tradicionalne, z nekoliko več dogajanja. Hotelski poročni koordinator bo poskrbel za vse vaše želje.
Qamea dovoli le dve poroki na teden, zato je potrebna rezervacija veliko v naprej. Poroke potekajo na plaži pred hotelom, ob posebnem doplačilu pa lahko enake poroke izvedejo tudi v džungli, pri slapu Bouma. Imajo tri poročne pakete, po želji jih lahko priredijo vašim željam.

Poroka v tujini, Fidži hotel Malolo Island Resort

 

Poročni paket v hotelu Malolo Island Resort****, otočki Mamanuca, od € 3.200 na osebo.

 

Cena vključuje letalo, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 5 nočitev v hotelu Malolo Island Resort in osnovni poročni paket Domoni.ž

 

 

 
 
 
 
Lokacija: Otok je v arhipelagu Mamanuca, 25 km zahodno od letališča. Malolo Resort je edini hotel na otočku.

Poroka: Malolo Island je prijazen tako parom, kot družinam. Za poroko vam bodo pomagali izbrati romantičen in intimen kotiček na plaži. Malolo je znan po pravljičnih sončnih zahodih, zato priporočamo poroko pozno popoldne. Poročni obred je lahko čisto preprost, ali pa nekoliko bolj pester, z dodatki lokalne tradicije.

Poroka v tujini, Fidži hotel Koro Sun Resort & Rainforest Spa

 

Poročni paket v hotelu Koro Sun Resort & Rainforest Spa***+, otok Vanua Levu, od € 3.150 na osebo.

 

Cena vključuje letalo, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 5 nočitev s polnim penzionom v hotelu Koro Sun Resort & Rainforest Spa in preprosti poročni paket.

 

 
 
 
 
Lokacija: Eleganten hotel je v kraju Savusavu, na južni obali otoka Vanua Levu. Od Nadija do sem je 30 do 45 urni polet.

Poroka: Hotel ima pripravljenih nekaj hotelskih paketov, vse pa je prilagodljivo vašim željam. Takoj, ko prispete v hotel, boste spoznali svojega poročnega koordinatorja, ki bo poskrbel za nepozabno poroko.
V hotelu ne zahtevajo minimalnega števila nočitev za izvedbo poroke, kljub temu pa priporočajo vsaj pet nočitev.
Koro Sun bo izpolnil vaše posebne želje, pa naj si bodo to tradicionalne poročne obleke, posebna torta, uredijo lahko celo poroko pod vodo.
Poroko bo izvajal matičar ali duhovnik iz bližnje vasi. Najbolj priljubljena lokacija poroke je tropski gozd, lahko pa se odločite tudi za bungalov, ob bazenu ali v vrtu.
Poročno dovoljenje je pred poroko potrebno urediti v glavnem mestu Nadi (doplačilo).

Poroka v tujini, Fidži hotel Beachcomber Island Resort

 

Poročni paket v hotelu Beachcomber Island Resort**+, otočki Mamanuca, od € 3.000 na osebo.

 

Cena vključuje letalo, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 5 nočitev s polnim penzionomv hotelu Beachcomber Island in preprosti poročni paket.

 

 

 
 
 
 
Lokacija: Hotel je v morskem parku otoške skupine Mamanuca, le 19 km od letališča. Hotel je 17 km od glavnega otoka Viti Levu, sem peljeta dva hitra katamarana na dan, vožnja pa traja pol ure.
Otoček je popolnoma majhen, obhodite ga v petih minutah.

Poroka: Poroke na Beachcomber Island so zabavne in sproščene, ponavadi bosonoge. Večina parov se poroči na plaži.
Poroka lahko poteka čez dan, med 12. in 15. uro.

 

outrigger