Nasveti za sanjsko poroko

Odločila sva se za poroko v tujini. Kaj pa zdaj, kje začeti?

 

Poroka v tujini

Izberita destinacijo. Potrebujeta pomoč? Kliknita tukaj.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozanimajta se, katere dokumente potrebujeta za poroko in če imata dovolj časa za pripravo. Ponavadi za urejanje dokumentov potrebujemo vsaj mesec in pol.

Določita okvirni znesek celotnega potovanja s poroko. Glede na ceno, ki ste jo pripravljena plačati, vam bomo priporočali destinacijo in hotel.
 

Izberita datum poroke. Če bo poroka potekala v okviru hotela, je potrebno najprej izbrati hotel in preveriti če je željena soba prosta. Ker v hotelu lahko poteka le ena poroka na dan, moramo preveriti, če je poroka na vajin izbrani datum mogoča.

Izberita poročni paket. Odločita se, kakšno poroko bi želela, kakšno okrasitev, glasbo, šopek, torto. Imata posebne želje? Poskrbeli bomo, da se bodo uresničile.

Skupaj poskrbimo za podrobnosti: rezerviramo frizerja, ličenje, manikuro, masažo, večerjo, šampanjec, glasbo..
Čas je za izbiro obleke. Ponavadi jo pari nesejo s seboj, če bi se poročila v tradicionalnih oblekah, lahko poskrbimo tudi za izposojo na kraju dogodka.

Si želita osebno zaobljubo? Počasi jo sestavita, poroka se bliža!

Kaj morata vzeti s seboj: navodila in dokumente za potovanje, poročne dokumente, zavarovanja, potni list, poročno obleko, poročna prstana, fotoaparat, glasbo za poročni obred, sliko za poročno frizuro.

Po potovanju smo zelo veseli, kadar se pari oglasijo pri nas z vtisi in fotografijami. Naslednje leto pa vas bomo spomnili na obletnico!!