Najina poroka, Kristina in Silvio, Benetke, Italija

Draga Tina,

mi smo se vratili i zelim Vam se zaista od srca zahvaliti na svemu. Znam da ste samo radili svoj posao, ali cu vas preporuciti gdje god cu moci.

Sve je bilo u minutu kako ste rekli. Posebno i ne znam uopce izabrati rijeci, a voljela bih da prenesete ukoliko je moguce, vam zelim pohvaliti mladog decka koji me je sminkao i radio make-up. Prekrasan, ljubazan, ulozio je toliko strpljenja i truda, napravio sve kako sam zeljela i bila sam najljepsa mladenka na svijetu :)) Fotografkinja..rijetko kada vidite da netko s toliko ljubavi odradjuje svoj posao, fotografirala nas je kao da smo joj najvazniji na svijetu, poze, lokacije..a posebno taj njezin entuzijazam kad "bas pogodi odlicnu fotografiju"..odusevila nas je. Svaka cast, tako se to radi!! I na kraju gospodja Mirta s obitelji s kojom smo se osjecali kad da smo mi dio njih, ili oni dio nas. Toliko simpaticni ljudi, strpljivi, veselili su se s nama, sve nam objasnili, vodili nas..nemam jednostavno rijeci kojom bih opisala koliko su divni bili.

Eto, i Vi, draga Tina..koja ste nam sve to organizirala i promptno odgovarala na mailove te napravili sve bas kako smo zeljeli-od srca veliko hvala, a ako je ikako moguce zeljela bih da sve ove divne ljude zaista pohvalite u nase ime.

Srdacno Vas pozdravljam,

Kristina