Najina poroka, Darja in Jaša, Mauritius

Pozdravljeni Exotic-i!
 

Nazadnje, ko smo se slišali, sva bila s partnerko še v pričakovanju odhoda, upajoč, da bo vse tako kot mora biti in tako kot sva si sama želela, predvsem da bo poroka sanjska in spomini nepozabni. Sedaj sva na veliko žalost že doma, saj en teden prehitro mine. A prinesla sva nepozabne spomine in cilj, ki ga bova uresničila v prihodnosti: za obletnico najine poroke se vrniti na Mauritius.

Vse, kar sva doživela v tem prekratkem obdobju v hotelu Zilwa v Calodynu, je bila ena sama pravljica. Od ljudi, katerim se na obrazih vsak dan vijejo iskreni in iskrivi nasmehi, do prekrasnih naravnih lepot, ki so nama vzele dih, do rajskih plaž, v katere sva se zaljubila v hipu, ko sva jih zagledala, do hotela, ki je bil od trenutka, ko sva prestopila njegov prag, najin dom, v katerem sva se počutila kot doma. In še in še bi lahko naštevala. Ljudje tam, tako domačini kot tudi tisti, ki sva jih spoznala tam, so nama pričarali nepozabno poroko,ki je bila eno samo veliko veselje, sprostitev, raj, pravljica,... Ni besed, ki bi lahko opisale, kako zelo so se vsi trudili z nama, od osebja v hotelu, ki naju je vsak dan znova presenečalo, do zaposlenih v lokalni agenciji Emotions, ki so tekom potovanja skrbeli, da bo pri nama vse teklo kot mora, do domačinov, ki sva jih med potepanjem po otoku, spoznala, do narave, ki je tam več kot narava, ipd.

Hvala vam, da ste nama pripročili tako čudovit hotel kot je Zilwa, v kterega se bova definitivno še vrnila ter da je vse teklo tako kot smo se domenili oz. še celo boljše, ob tej priložnosti se izrecno zahvaljujeva ge. Mireli, ki je bila z nama vse od začetka planiranja potovanja in poroke.

Zato vsem, ki ste v dvomu, ali bi obiskali Maurtius, lahko rečeva le, da je to rajski,pravljičen otok z neverjetno energijo, skromnostjo in obenem veliko pozitivnostjo, ki vas v nobenem trenutku ne bo razočaral. Obiščite ga in za potovanje izberite agencijo Exotic, ki vas v nobenem pogledu ne bo razočarala.

Naj del pravljičnosti deliva tudi z vama, zato vam pošiljava par fotografij,ki so nastale tekom bivanja na Mauritiusu.

Lep pozdrav,

Jaša&Darja Močnik