POROKA V TUJINI

E-Potovanja ima bogate izkušnje z organizacijo sanjskih porok v tujini. Prvo poroko smo organizirali že leta 1997. Odločite se lahko za civilno poroko, cerkveno poroko ali simbolično poroko. Organiziramo poroke na plaži, v džungli, v romantičnih mestih sveta, poroko na ladji in celo pod vodo.

 


Poroka v tujini

Civilna poroka
 
Za civilno poroko se odloča večina naših parov, ki izberejo poroko v tujini. Kako civilna poroka poteka, kako uredimo dokumente, poroka na plaži, poroka v ledu, poroka v džungli.
 
več o civilni poroki v tujini  >>
 
  Poroka v tujini

Cerkvena poroka
 
Cerkvena poroka je zaradi svojega simboličnega pomena za mnoge pare tista
"prava" poroka.
 
več o cerkveni poroki v tujini  >>
  Poroka v tujini

Simbolična poroka
 
Sanjska poroka brez urejanja dokumentov! Poročita se lahko že prihodnji teden. Vaša domišljija lahko oživi: poroka na gondoli v Benetkah, budistični obred na čarobnem tajskem otoku..
 
več o simbolični poroki v tujini  >>
           
Poroka v tujini, najina poroka

Najina poroka
 
Pričevanja, komentarji in fotografije parov, ki so se z agencijo E-Potovanja poročili na Mauritiusu, Sejšelih, Tajskem, na Karibih in v ostalih sanjskih deželah
 
več o zgodbah parov  >>
  Poroka v tujini
    
Nasveti za sanjsko poroko
 
Poročila se bova v tujini. Kaj pa zdaj? Uporabni nasveti, ki vaju pripeljejo do sanjske poroke v tujini.
 
več o nasvetih za sanjsko poroko  >>
  Poroka v tujini

Kam na poroko
 
Mauritius, Sejšeli, Fidži, Tajska.. pomagali vam bomo izbrati pravo deželo vajine poroke glede na ceno, vajine želje in čas vajinega potovanja.
 
več o deželah, kjer se lahko poročita  >>
     
                     
       

Poroka je poseben dan v življenju, in marsikateri par se želi poročiti v tujini. Pri tem vam pomagamo v naši agenciji, kjer imamo dolgoletne izkušnje s poročnimi potovanji in porokami v tujini. Organizacijo poroke in ostale priprave prepustite nam, sami pa uživajte v lepših mislih.
Če je poroka že za vami, vas bo morda zanimal ponudba obletnic porok, ki zajema vse od biserne, srebrne do zlate poroke.

Če ste po duši popotnik, si oglejte eksotična potovanja in sanjske počitnice. V ponudbi boste našli vse, od luksuznih potovanj do romantičnih vikendov v dvoje.