Fidži

Nesramno mehek in fin pesek med prsti, kot sneg, samo topel. Žgečkanje valov in pesem vetra v krošnjah palm. Ognjeni sončni zahodi. Fidži je čista romantika.

Obisk pisanega in eksotičnega Fidžija je enkratna in neponovljiva življenska izkušnja. Za tiste, ki radi raziskujejo, so tu tropske lagune, narodni parki, slapovi in tropski gozdovi. Za tiste, ki bi radi luksuz, so tu enkratni hoteli, kjer vas bodo prav nesramno razvajali. Dolge, peščene plaže ponujajo nemoteno sprostitev, pa tudi številne športne aktivnosti.

Otokov in otočkov, ki jih lahko obiščete, je dovolj za več let raziskovanja in potepanja. Izberete lahko fantastične plaže Koralne obale otoka Viti Levu, romantične otočke Yasawa ali Mamanuca, ali pa bolj divja in oddaljena otoka Vauna Levu in Taveuni. Ponudili vam bomo najrazličnejše kombinacije različnih destinacij in romantična križarjenja.

 

Poročno potovanje že od € 2.060 na osebo  >>

 

 

 

Poročno potovanje, Fidži

 

Posebna ponudba

 

Polet z Dunaja, letališke takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu First Landing***+, šampanjec za mladoporočenca

 

več posebni ponudbi  >>

Poročno potovanje, Fidži

 

Zakaj na Fidži

 

Kaj Fidži ponuja in v čem je drugačen od prav tako lepe Francoske Polinezije?

 

več o razlogih za obisk Fidžija  >>

Poročno potovanje, Fidži

 

Fidži, hoteli

 

Tu navajamo le hotele, ki so nekaj posebnega za poročno potovanje

 

.več o hotelih na Fidžiju  >>

Poročno potovanje, Fidži

 

O deželi Fidži

 

Preverite kateri letni čas je najprimernejši za obisk Fidžija. Na kratko so opisani domačini in njihova kultura. Za vas smo pripravili par koristnih nasvetov, ki jih je kot turist dobro poznati

 

več o deželi Fidži  >>