Zakaj na Tajsko

Tajska, Dežela nasmeha je eksotična in prijazna. Pot na tajsko je sicer dolga, vendar je ta eksotična azijska dežela vsekakor vredna vašega časa in denarja. Ne bo vas razočarala. Sprejela vas bo s svojimi sanjskimi plažami, džunglo, prijaznim nasmehom, prav posebnimi barvami, okusi in vonjavami.
Poročno potovanje že od € 1.160 na osebo  >>

 
Po eni strani tako drugačna dežela kot smo je vajeni, je verjetno za obisk najbolj priljudna azijska destinacija. Z lahkoto se boste znašli in uživali, obenem pa bo ravno prav eksotično da vam bo za vedno ostalo v spominu.

Za mladoporočence hoteli sicer ne ponujajo posebnih popustov, vendar smo deželo kljub temu uvrstili v seznam. Ker je povečini mladoporočencem več do plaž kot do popotovanj, smo pripravili nekaj paketov, ki vključujejo postanek v Bangkoku z ogledi, potem pa počitnice na enem izmed eksotičnih otokov.

Kje drugje lahko v treh dneh plavate v toplem, turkiznem morju, se s slonom sprehodite po džungli, odkrivate riževa polja in zlate templje, za povrhu pa vam izdelajo še čudovito svileno obleko po meri?

Tajska ponuja pravo kombinacijo plaže, drugačne kulture in čudovite narave v enem. Je popolnoma eksotična, vendar prijazna popotnikom, tudi če še niste bili nikdar v Aziji. Standard hotelskih in ostalih storitev je visok, obenem pa si boste zaradi nizkih cen lahko privoščili veliko. Pravzaprav se boste lahko popolno razvadili z vsem, kar vam tisti trenutek pade na pamet.

Obisk Tajske priporočamo vsem, ki si želijo nekoliko več izziva na svojem poročnem potovanju in ki so dovolj samostojni popotniki, da se bodo znašli tudi v popolnoma drugačnem svetu. Res, da bo za vaju skrbel naš lokalni agent, kljub temu pa Tajska še vedno predstavlja svojevrsten popotniški izziv. Primerna je za pare, ki si želijo nekaj več od lenobnega poležavanja na plaži. Za tiste, ki si želijo nekaj bolj eksotičnega, ki radi razskujejo, odkrivajo nove kulture in kraje, hkrati pa se ne želijo odpovedati razvajanju.

Tajska je za naša merila poceni dežela, večino stroška potovanja bo predstavljal letalski prevoz. Ko pa boste enkrat tam, si boste lahko zares privoščili. Čakajo vas bogati nakupi, romantične večerje, izleti in masaže.