Tajska, poročno potovanje na sanjski otoček Koh Lanta

Privoščite si poročno potovanje na Tajsko, na sanjski otoček Koh Lanta.
Ko Lanta je ena najbolje očuvanih popotniških skrivnosti Tajske. Čudovit otoček sredi južnega Andamanskega morja je vse, kar ste si kdaj predstavljali pod pojmom tropski paradiž. 25 kilometrov belih peščenih plaž, toplo turkizno morje, bambusovi bungalovi ob morju, živahni koralni grebeni, džungla s slapovi in živobarvnimi rastlinami, predvsem pa odmaknjenost in mir.

Kok Lanta - eden najlepših tropskih otočkov v svetovnem merilu, vas pričakuje z bujno tropsko pokrajino, osamljenimi peščenimi plažami in nepozabnimi sončnimi zahodi.
 

Poročno potovanje, Tajska Koh Lanta hotel Cha Da Beach    Tajska, poročno potovanje že od € 1.160 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Benetk, vse potrebne prevoze do otoka in hotela in 7 nočitev z zajtrkom v hotelu Cha Da Beach Resort****+.

Otok je prav zaradi svoje odmaknjenosti ohranil podobo nedotaknjenosti, ki jo je večina privlačnih kotičkov sveta zaradi intenzivnega turizma že izgubila. Tu ne boste našli velikih hotelov in zabavišč. Majhni, družinski hoteli imajo le bungalove, ki se skrivajo v cvetočih vrtovih.

Notranjost otoka Ko Lanta je večinoma poraščena z deževnim gozdom, med drevjem pa se skrivajo plantaže tropskega sadja in riža. Otok obdajajo številni manjši otočki, kamor vas bodo domačini zapeljali za nekaj drobiža. Ti koralni otočki veljajo za ene najboljših potapljaških destinacij na Tajskem.