Tajska

Tajska je dežela, kamor se odpravijo bolj nemirni in radovedni pari, ki si želijo poleg plaž spoznati nove ljudi, drugačen način življenja, eksotično pokrajino. Tajska je ena najbolj prijaznih dežel Azije. S svojimi zlato privihanimi templji, riževimi polji, sloni, nasmejanimi ljudmi in sanjskimi plažami vas bo očarala in napolnila.
 
Na Tajskem si lahko privoščite preproste, mirne počitnice na odmaknjeni plaži pozabljenega otoka. Če prestopate v Bangkoku, priporočamo postanek sicer ogromnega, a zanimivega mesta. Če bi ogledom radi namenili še več časa, ponujamo izredno zanimive izlete in trekinge po severni Tajski. Kakor koli že se boste odločili, vam bo ves čas bivanja na Tajskem na voljo naš lokalni partner. Ta vas bo počakal že na letališču in vas pospremil v hotel. Če se boste odločili za oglede, vas bo lokalni vodič spremljal in razlagal, med počitnicami pa ga lahko kadarkoli pokličete za dodatne želje in vprašanja.
 
Poročno potovanje je vedno potovanje po vaših željah in je sestavljeno po meri. Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili nekaj paketov, ki pa so prilagodljivi vašim predlogom.

 

Poročno potovanje že od € 1.160 na osebo  >>

 

 

 

 

Poročno potovanje, Tajska

 

Posebna ponudba

 

Polet iz Benetk, vsi potrebni prevozi do otoka in hotela, 7 nočitev z zajtrkom v sanjskem hotelu na sanjskem otoku: Cha Da Beach Resort****+

 

več o posebni ponudbi  >>

Poročno potovanje, Tajska

 

Zakaj na Tajsko

 

Tajska je prijetna azijska dežela, toda zakaj na Tajsko    na poročno potovanje

 

več o razlogih za obisk Tajske  >>

Poročno potovanje, Tajska

 

Potovanja in počitnice

 

Predlogi potovanj in počitnic. Programe prilagodimo vašim željam.

 

več o potovanjih in počitnicah na Tajskem  >>

Poročno potovanje, Tajska

 

O deželi Tajska

 

Preverite kateri letni čas je najprimernejši za obisk Tajske. Na kratko so opisani domačini in njihova kultura. Za vas smo pripravili par koristnih nasvetov, ki jih je kot turist dobro poznati.

 

več o deželi Tajska  >>