Francija

Za vas smo izbrali butične hotele na francoski rivieri, v Parizu in Provansi, ki so kot nalašč za romantično poročno potovanje.


Mini poročno potovanje - MiniMoon
v Francijo, v hotel L'Hostellerie du Chateau, Mazan, Provansa si lahko privoščite že od 310 EUR na osebo (5 nočitev z zajtrkom)!


Francoska riviera
Pariz
Provansa


Francoska riviera
Luksuzni hoteli, razvpite plaže in mediteranska klima so naredili francosko riviero pravo igrišče slavnih in bogatih. Vendar za počitnice tu ne potrebujete jahte, belle epoque vile in milijonov. Za nekaj dni lahko vstopite v pravljico.

Cannes, Nica in Cap d'Antibes kar prekipevajo od domiselnih in luksuznih hotelov. Pri tem pa si privoščite še privatno plažo in trendy nočno življenje.


Le Cavendish, Cannes
Butični belle epoque hotel v Cannesu. Mešanica klasičnega šika, aristokratske preteklosti in privatne rezidence. Hotel je na novo obnovljen, živahen, v barvah Provanse. Je le nekaj minut od središča Cannesa.

Posebno: pijača na privatni plaži, pod zvezdnatim nebom, s pogledom na luksuzne jahte.
Kako do tja: polet ali avto
Cena: od 340 EUR na osebo za pet nočitev z zajtrkom

Želim brezplačno ponudbo


Poročno potovanje, Francija, Cannes
Le Mas de Pierre, St Paul de Vence, blizu Nice


Hotel s sedmimi podeželskimi vilami je ob trdnjavi malega podeželskega mesteca v zaledju Nice. Ima čudovit mediteranski oljčni vrt, 48 sob najvišje kategorije.

Posebno: zjutraj se z vrtnarjem sprehodite po čudovito urejenem vrtu s stoletnimi oljkami in pisanimi orhidejami. Potem obiščite spa, kjer bodo vaše telo pocrkljali. Potem bazen. In zvečer vam je na voljo cela Azurna obala, tudi Monte Carlo.
Kako do tja: najbolje z avtomobilom, čeprav v Nico z nekaj prestopanja lahko tudi letite.
Cena: od 650 EUR na osebo za 5 nočitev z zajtrkom

Želim brezplačno ponudbo


Poročno potovanje, Francija NicaTiara Yaktsa, Cannes

Butični hotel po navdihu raznolike mediteranske kulture ponuja udobje in intimo. Razgledi, prvovrstne storitve in popoln umik v nov svet, v osrčju Azurne obale. Cannes imate na dlani, vendar bivate v mirni vasici s peščeno plažo, pozabljeni od ostalega sveta. Hotel je s svojimi pisanimi barvami paša za oči. Oprema združuje moderno, pisano in mediteransko.

Posebno: po vrtu okoli bazena so posejane dnevne postelje z baldahinom.
Kako do sem: do Cannesa z avtom ali letalom. Hotel je 20 minut vožnje naprej.
Cena: od 870 EUR na osebo za pet nočitev z zajtrkom.

Želim brezplačno ponudbo


Poročno potovanje, Francija, Cannes

Provansa
Podeželje Provanse je pravo nasprotje zvezdniške Francoske Riviere. Svet kamnitih vasic, rimskih ostankov, škrlatnih polj sivke in zelenih vinogradov. Pridružite se domačinom pri igri pelota na vaškem trgu, srkajte pastis z ledom in opazujte počasni ritem mimoidočih ali pa naročite bouillabaisse, ribjo juho, ki so jo nalovili danes zjutraj.

Arles, Nimes, Aix-en-Provance, St Remy, Louberon.. pred vašimi nogami. Lena kosila na sončnih trgih s slastno cuisine provencale in malo preveč vina..


L'Hostellerie du Chateau, Mazan, Provansa

Gradič je v pravljični vasici Mazan sredi Provanse. Rezidenca markiza de Sada je lahko vajino ljubezensko gnezdo, kjer vas bodo razvajali s prijaznostjo, udobjem, posebnega tretmaja pa bodo deležne vaše brbončice.
Vsaka soba je svojevrstno potovanje, posebna izkušnja Provanse. Hotel obdaja vrt z bazenom. In kaj bi človek tu počel? Poleg obiska lokalnih restavracij in vinotek lahko obiščete Avignon. Čudovita narava gore Mount Ventoux ponuja možnosti izletov in sprehodov, potem pa je tu še dolina Luberon s sanjskimi vasicami s fotografij.

Posebno: hotelska restavracija je zares prvovrstna! Domiselne jedi pripravljajo vrhunski kuharski mojstri.
Pot do sem: pol ure od Avignona.
Cena: od 310 EUR na osebo za pet nočitev z zajtrkom

Želim brezplačno ponudbo


Poročno potovanje, Francija, Provansa
Le Clair de la Plume, Grignan, Provansa

Prikupen vaški hotel v kamniti provansalski vasici, sredi dežele sivke in tartufov. Prav to kar iščete, preprosto, a hkrati posebno. Ima samo deset sob in čudovit vrt. Zajtrk strežejo v čajnici.

Posebno: zajtrk v cvetočem vrtu, polnem dišečih vrtnic. Med stebri starodavne fontane vas opazuje kamniti Grignan. In nikakor ne zamudite vaške tržnice!
Kako do tja: 10 ur vožnje iz Ljubljane. 85 km severno od Avignona.
Cena: od 490 EUR na osebo za pet nočitev z zajtrkom

Želim brezplačno ponudbo


Poročno potovanje, Francija, Provansa
Pariz
Mesto ljubezni je najlepše spomladi in jeseni. Odlične restavracije, prireditve, prikupni butički, stare ulice s palačami in bogato okrašenimi mestnimi hišami, parki, gradovi, modne trgovine.. vse to je Pariz.

Tiara Château Hotel Mont Royal Chantilly, Pariz
Doživite Pariz še nekoliko drugače. Po bivanju v mestu se preselite na podeželje, v pravi grad! Hotel je na griču v gozdu Chantilly, pol ure od Pariza in 15 minut od letališča. Bivanje na dvoru je pravi skok v preteklost. Romantične sobe imajo svoj starodavni karakter in ponujajo absolutno udobje.

Posebno: gala večerja v nekdanji operni dvorani in koktejl v bogato okrašenem dvornem baru
Kako do tja: polet do Pariza in prevoz do hotela
Cena: od 430 EUR na osebo za pet nočitev z zajtrkom

Želim brezplačno ponudbo


Poročno potovanje, Francija, Pariz

Hotel Lutetia, Pariz

Če bi raje bivali v centru Pariza, si privoščite zajtrk s pogledom na Eifflov stolp! Art deco hotel je eden bolj romantičnih kotičkov na levem bregu Sene. Sobe so zelo velike in stilsko opremljene.

Posebno: zajtrk na balkonu s pogledom na Eifflov stolp
Kako do tja: polet iz Ljubljane
Cena: od 590 EUR na osebo za pet nočitev z zajtrkom

Želim brezplačno ponudbo


Poročno potovanje, Francija, Pariz
Little Palace Hotel, Pariz

Prijeten pariški hotel z dobro lokacijo in lepimi sobami. Prežet je z dvajsetimi leti prejšnjega stoletja, vstopite v belle epoque. Ima dobro lokacijo v predelu Marais (tretje okrožje).

Posebno: cenovno dostopen hotel sredi glavnega mesta romantike
Kako do tja: letalo iz Ljubljane
Cena: od 400 EUR na osebo za pet nočitev z zajtrkom

Želim brezplačno ponudbo


Poročno potovanje, Francija, Pariz

Hotel Sezz, Pariz

Zelo zelo poseben, dizajnerski pariški hotel. Skoraj ob vznožju Eifflovega stolpa. Ima sicer klasično fasado, ko pa vstopite, mon dieu! To pa je druga zgodba. Ima samo 13 šik, modernih sob, opremljenih z veliko domišljije in okusa.

Posebno: nekatere sobe imajo kamnito kad za dva!
Kako do tja: polet iz Ljubljane
Cena: od 820 EUR na osebo za pet nočitev z zajtrkom

Želim brezplačno ponudbo


Poročno potovanje, Francija, Pariz