Mauritius, poročno potovanje v hotelu Paul & Virginie***

Mauritius, hotel Paul and Virginie

Paket od € 1.270 na osebo 

 

Cena vključuje letalo, 7 nočitev s polpenzionom v superior sobi, povratni prevoz od letališča do hotela, ob prihodu v sobi sadje, prvi večer kanapeji in dva kozarca rdečega vina v sobi, 30 min masaža obraza za nevesto, večerjo ob svečah.


Velja do 12 mesecev po poroki. Cena je odvisna od prostih kapacitet in obdobja potovanja.

 

Fotogalerija

 

 

 

 

 

 

Romantični hotel verige Veranda Resorts je dobil ime po legendi o zaljubljenem paru. Arhitektura in vzdušje hotela Paul & Virginie sledita romantični zgodbi, hotel je zato še najbolj primeren za pare, poroke in poročna potovanja, čeprav je prijazen tudi družinam. Kolonialni hotel je zgrajen v harmoniji lesa, kamna in ratana.

Paul & Virginie hotel je blizu slikovite ribiške vasice Grand Gaube, na severovzhodni obali. Hotel je na plaži, v velikem tropskem vrtu, ponuja pa prijetne počitnice med palmami in modrino kristalnega morja.

Naše mnenje: hotel je specializiran za mladoporočence in pare. Ne priporočamo ga družinam in mladim, ki si želijo več nočnega življenja. Čudovit, romantičen hotel s pridihom romantičnih legend. V hotelu lahko bivate preko celega leta, v zimskih mesecih je lahko vetrovno.

Lokacija: V vasici Grand Gaube. 10 km od Grand Baya.
Javni transport: avtobus do kraja Grand Bay, taksi ali najem kolesa (na recepciji hotela). 
 
Opis sob: vsaka soba je opremljena s toplino bambusovega pohištva. Sobe imajo teraso ali balkon. Vse sobe imajo klimo, TV in video, mini bar, elektronski sef, telefon, avtomat za kavo ali čaj, fen. Sobna strežba in pralnica na zahtevo gosta. 

Sobe comfort merijo po 32 kv metrov, vsaka ima balkon ali teraso, ki gleda proti morju.

Superior sobe so nekoliko večje, 38 kv metrov in lahko poleg dveh odraslih sprejmejo tudi otroka.

Sobe privilege so največje, 42 kv metrov.

Hotelska ponudba: bazen, restavracija, bar, trgovine, trgovina s spominki, poslovni center, konferenčni center, poslovna dvorana, varstvo otrok, otroški klub, sobna strežba, pralnica, menjalnica, turistični biro  

Paul & Virginie se lahko pohvali z več restavracijami in bari in ima tudi lep spa center. Zvečer bodo s tematskimi tropskimi večeri poskrbeli tudi za vašo zabavo.
 
Športna ponudba:
Brezplačno: dva bazena, deskanje, vožnja z ladjo s steklenim dnom, najem kajakov in pedolinov, izposoja mask in plavuti, vodna telovadba, jadranje, tenis, bowling.
Ob doplačilu: smučanje na vodi, potapljanje, ribolov, najem koles.
 
Plaža: Rumena, peščena, v zalivu, ob obali pomol.Fotogalerija