Zakaj na poročno potovanje na Maldive

Obiščite zadnji paradiž na svetu. Tako mu pravijo na vseh kontinentih in želja vsakega zemljana je doživeti čare teh mističnih otočkov. Če torej iščete turkizno morje in bele peščene plaže, kot iz svile, vas Maldivi vsekakor ne bodo razočarali.

 

Poročno potovanje že od € 1.380 na osebo  >>


Je tudi glavna destinacija potapljačev, ki se pridejo sem potapljati iz celega sveta na prečudovit koralni greben in bogato, pisano življenje pod vodo.

Večina turistov prebiva na enem izmed 70 turističnih otokov. Večina resortov je na treh atolih, ki so najbližji glavnemu mestu: Severni Male atol, Južni Male atol in Ari atol. Kljub temu, da se vse destinacije ponašajo s kristalnim morjem, peščenimi plažami in kokosovimi palmami, se med seboj močno razlikujejo. Cenejši imajo večinoma mlajše obiskovalce in so zato živahnejši. Manjši so bolj tihi in intimni, za pare in mladoporočence. Vsi ponujajo tavhanje in potapljanje, ter izlete na druge otoke in v vasi.

Preživite medene tedne na najbolj romantičnem otočju. Tu vas čaka popolna intima v čudovitem tropskem okolju.

Hoteli na Maldivih ponujajo poleg razvajanja in popolnega udobja tudi številne, predvsem vodne aktivnosti in športe, predvsem odlično potapljanje

Mladoporočencem nekateri hoteli nudijo sadje in šampanjec ob prihodu, za dobrodošlico. Ob naročilu nekateri hoteli poskrbijo tudi za romantične večerje na plaži ali za zajtk s šampanjcem v sobo. Nekateri, predvsem hoteli najvišjih kategorij, ponujajo določene popuste za mladoporočence, spet drugi pa podarijo še kakšen izlet ali masažo.

Počitnice na Maldivih lahko popestrimo z obiskom Šri Lanke. Ponujamo zelo zanimive izlete po tej azijski deželi, lahko pa se odločite tudi samo za počitnice.

Obisk Maldivov je glede na ostale, primerljive destinacije, cenovno zelo ugoden. Pri znižanju cene si lahko pomagamo tudi s čarterskimi poleti iz Nemčije ali Avstrije.