Maldivi, poročno potovanje, hotel Ellaidhoo Maldives by Cinnamon**** (ex Chaaya Reef Ellaidhoo)

Maldivi, hotel Chaaya Reef Ellaidhoo    Paket od € 1.285 na osebo

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Munchna, 7 nočitev all inclusive in povratni prevoz od letališča do hotela.

Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja.

Fotogalerija

 

Chaaya Reef Ellaidhoo, kot vsi čudeži narave, ponuja vse sestavine nepozabnih počitnic. Hotel je na otoku, ki leži 42 km od Maleja (25 minut z vodnim letalom ali 85 minut z gliserjem). Ko boste stopili na otok, se bo vaš svet spremenil. Toplo gostoljubje in čudovita pokrajina se bo stopila s kulinaričnimi mojstrovinami, spokojnostjo in popolnim užitkom.

Na koralnih grebenih boste uživali v morskem kraljestvu. Kopno je posuto s kokosovimi palmami, bele peščene plaže pa zagotavljajo mir in zasebnost. Morje je toplo in mirno, življenje preprosto ne more biti boljše kot tu. Vsak dan je spomin zase.

Sobe vas bodo razvadile s svojim udobjem. In ko bo sonce zašlo, se bo nebo prelilo v vseh mavričnih barvah.

 
Lokacija: Majhno je lepo. Še posebej če gre za zelen koralni otoček sredi morja, sredi modre lagune. Otok je ravno prav daleč od ostalega sveta, da boste lahko uživali v popolnih počitnicah. Je v severnem Ari atolu, ki je največji od 22 atolov Maldivov.

 
Opis sob: Chaaya Reef Ellaidhoo ponuja 112 sob, ki so posute po otoku. Vsaka oba ima kavč, garderobo, klimo, fen, TV, telefon, mini bar, verando ter avtomat za kavo in čaj.

Standardne sobe so v eno-nadstropnih bungalovih. V vsaki hiški sta po dve sobi, locirane so za bungalovi ob plaži. Vsaka soba se odpira na vrt.

Superior sob je 28, gledajo proti morju in so v skupinah po štiri sobe v dvo-nadstropnih hiškah. V vsakem nadstropju sta dve sobi. So dobra izbira za družine.

Bungalovov ob plaži je 46, v vsaki hiški je le po ena soba, zato so te sobe bolj zasebne. So za prvo vrsto rastlinja za plažo in imajo lep razgled na morje.
Najbolj romantični so bungalovi na vodi, zgrajeni so na lesenih pilotih nad laguno.


Hotelska in športna ponudba: hotel ponuja številne aktivnosti, zato privablja goste vseh starosti. Nekaj posebnega je kulinarika, ki se preliva od evropske do azijske kuhinje.

Hotel ima svoj potapljaški center, ki izvaja tečaje in izlete, izposoja pa tudi opremo. Spa center ima bogat meni sprostitvenih masaž in nege telesa. Hotel ima zunanji bazen, tenis, fitnes.
 Fotogalerija