Zakaj sem

Zakaj na male karibske otočke?

Prvi razlog je drugačnost.
Mali karibski otočki, ki jih ponujamo, se ne morejo primerjati z drugimi tropskimi destinacijami sveta. Na majhnem prostoru se gnetejo med seboj popolnoma različni otočki, tako po izgledu, kot po vzdušju. Z obiskom večih otokov bo vaše potovanje izredno pestro.

 

Poročno potovanje že od € 1.650 na osebo  >>


Obiščite več otokov
Otoki so med seboj povezani z ugodnimi notranjimi letalskimi linijami ali celo s trajekti. Ponujamo zanimive počitnice na večih otokih hkrati.

Počitnice na plaži so sanjske
Grenada in Tobago ponujata čudovite plaže s palmami in majhnimi hotelčki. Nekatere plaže so bolj zabavne, spet druge so nepoznane in neobljudene.

Podvodni svet
Karibe obiskujejo potapljači z vsega sveta. Poleg pisanih in v veliki meri ohranjenih grebenov so tu tudi številne potopljene ladje, nekatere še iz davnih časovn

Zaradi vremena
Karibe lahko obiščete kadarkoli v letu, vedno boste naleteli na poletje. Svetujemo le, da se izognete sezoni tropskih viharjev.

Zaradi možnosti izletov in raziskovanja
Karibski otočki niso samo plaže, so tudi pestra narava, pisana kultura in kolonialna dediščina. Možnosti izletov ne bo zmanjkalo.

Zaradi križarjenj
Križarjenja po Grenadinih so čudovita izkušnja. Obiskali boste naseljene in nenaseljene otočke, ki jih drugače sploh ne morete videti.