O malih otokih Karibov


Karibi: St Lucia
Karibi: Grenada
Karibi: Trinidad in Tobago
Poročno potovanje, Karibi, St Lucia
Karibi: St Lucia

St Lucia je karibski otoček, o kakršnem sanjata.

Majhen, zelen, prestižen in ne preveč poznan. Po izgledu spominja na tihomorske otoke, ima dva visoka, zelena vrhova, ki se dvigata iz turkiznega morja.
Kljub temu, da je otoček majhen, vam dolgčas ne bo. Lahko se potapljate na koralnih grebenih, raziskujete gorato in z džunglo poraščeno notranjost, tu je tudi golf in celo vulkan.
Priporočamo jo tako za romantične počitnice, kot za družinske počitnice. Predvsem pa za mirne in lepe počitnice.
Poročno potovanje, Karibi, Grenada

Karibi: Grenada

Grenada je hribovit karibski otok, ki ga pokrivajo dišeče tropske plantaže in objemajo osupljivo lepe plaže belega peska ter koralni grebeni.
Ob obali se nižajo slikovita mesteca in tradicionalne ribiške vasice. Notranjost otoka je gorata, porasla s tropskim gozdom, sredi katerega se bleščijo bistra jezera in slapovi. Ko se boste naveličali poležavanja na plaži in odkrivanja podvodnega sveta, vas bo zaposlila bogata kulturna in zgodovinska dediščina Grenade.

Poročno potovanje, Karibi, Trinidad in Tobago
Karibi: Trinidad in Tobago
Potovanje na Trinidad in Tobago je potovanje na dva sosednja, a zelo različna otoka. Kar enemu otoku manjka, ima zagotovo drugi. Trinidad ima casinoje, Tobago gosti festivale. Tobago ima sanjske plaže, je odličen za potapljanje. Trinidad postreže z golf igrišči.
Vsekakor pa vas tu čakajo plaže z razglednic in plakatov, golf igrišča v senci zibajočih se palm, mogočni koralni vrtovi, neverjetni živalski svet, prijazni domačini, hoteli vseh oblik in kategorij, odlične restavracije, pisane vasice.