Zakaj v Francosko Polinezijo

Francoska Polinezija je svet zase, nekaj posebnega. Popolni prestiž, popolna igre narave. Tahiti, Bora Bora, Moorea, Huahin, Raiatea. Že sama imena obljubljajo romantiko in eksotiko. Deželo brezčasne lepote ponavadi ljudje obiščejo samo enkrat v življenju, ob posebni priložnosti. Najbolj posebna priložnost so medeni tedni.

 

Poročno potovanje že od € 2.900 na osebo  >>

  
Omamna lepota azurnih lagun. Božajoče sence palm na belem pesku. Polinezijska lepota. Tahiti in njegovi otoki so svet zunaj nam poznanega sveta. 

Hoteli Francoske Polinezije ponujajo posebne, cenovno ugodnejše ponudbe za mladoporočence. Vedeti pa moramo, da je Francoska Polinezija ena najdražjih destinacij sveta in so cene kljub temu visoke. Po drugi strani so hoteli prav sanjski, s svojimi s slamo kritimi bungalovi ob plažah ali nad laguno.

Vsi mednarodni poleti se končajo na Tahitiju, največjem in glavnem otoku, na otoku ljubezni.

Tahiti je romantičen. Ustvarjen je bil za zaljubljence.
Tu vas čakajo medeni tedni v paradižu. Preživeli jih boste v svojem slamnatem, a vseeno luksuznem bungalovčku na plaži ali na morju, z razgledom na turkizno laguno.

Pravijo, da je legendarna Bora Bora najbolj romantičen in ekskluziven otok našega planeta. Bora Bora je presenetljivo majhna, vendar je njena lepota nepopisna.

Moorea, otoček v obliki srca, je ena najboljših skrivnosti Francoske Polinezije. Mooreo pogosto povezujejo s skrivnostnim otokom Bali Hai. Vulkanskemu biseru dajejo podobo visoki zeleni vrhovi, plaže iz belega peska in čudovita laguna, ki popolnoma obdaja otok, varuje pa jo koralni greben.

Odločite se lahko za bivanje na samo enem izmed otočkov, ali pa vam sestavimo zanimivo kombinacijo večih otokov. V vsakem primeru pa vas čaka nepozabno doživetje, saj je Francoska Polinezija že sama po sebi nepozabna.

Francoska Polinezija je prava paša za oči in vse ostale čute.
Sanjske plaže. Skriti zalivi. Otočki kot iz sanj. Svet je tako drugačen od vsega kar poznamo, da se zares zdi sanjski.
 
Francosko Polinezijo lahko obiščete kadarkoli v letu, saj so temperature preko celega leta enake. Padavin je manj ob času našega poletja. Na voljo so vam najrazličnejši vodni športi, spoznali boste zanimivo kulturo, prijazne ljudi, bivali boste v odličnih hotelih.

Zaradi bungalovov nad vodo. Večina hotelov jih ponuja, ti bungalovi pa so gotovo sanje vsakega. Slamnate hiške počivajo meter nad turkizno laguno, ki je kot akvarij. S svoje privatne terase se boste potopili naravnost v toplo morje. Včasih imajo bungalov v kopalnici ali v delu dnevnega prostora stekleno dno, tako lahko opazujete ribe in korale pod seboj.

Tudi zaradi prijaznih rib. Ponekod lahko celo plavate z delfini, kjerkoi pa se boste potopili v toplo laguno, vas bodo prišle pozdraviti pisane ribice vseh velikosti in oblik. Med njimi so tudi čarobne mante in orjaške želve.

In še zaradi školjk. Školjke so odlične na krožniku, kot glasbilo in še v nedrčku. Moramo omeniti še kaj?

Francoska Polinezija je ena najbolj prestižnih destinacij sveta. Tu preživaljajo počitnice in medene tedne slavni in bogati. Temu primerne so tudi storitve in seveda cene.