Francoska Polinezija, hoteli

Poročno potovanje, Francoska Polinezija, Moorea hotel Intercontinental Resort    Poročno potovanje v hotelu Intercontinental Resort & Spa Moorea ***** od € 2.700 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, povratni prevoz od letališča do hotela na Tahitiju, 2 nočitvi z zajtrkom v hotelu 3* na Tahitiju, trajekt na Mooreo, 6 nočitev z zajtrkom v hotelu Intercontinental Resort & Spa Moorea.Fotogalerija
V bujnem tropskem vrtu, ki se razteza na kar 27 hektarjih, se med 165 vrstami dreves in
cvetlic skriva edinstven hotel. Veliko je lesa, hotel je zgrajen popolnoma iz naravnih materialov.

Lokacija: Severovzhodna obala, ob slikoviti laguni na eni strani in z goro v zaledju. Hotel je blizu zaliva Opunohu, ki ga ščiti pred stalnimi vetrovi.


 

Poročno potovanje, Francoska Polinezija, Tahiti hotel Intercontinental Resort    Poročno potovanje v hotelu Intercontinental Resort Tahiti ***** od € 2.880 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, 7 nočitev z zajtrkom in povratni prevoz od letališča do hotela.Fotogalerija

Odličen hotel v harmoniji z okoljem, kjer se nobena zgradba ne dviga nad višino kokosovih palm.
 
Lokacija: InterContinental Resort Tahiti, prej znan kot Beachcomber, je že dolgo vrsto let med najodličnejšimi hoteli na otoku. Romantična lokacija ob laguni v velikem tropskem vrtu poleg čudovite plaže ponuja tudi razgled na sosednjo Mooreo. Do letališča sta le 2 km, do glavnega mesta je 10 km.


 

Poročno potovanje, Francoska Polinezija, Bora Bora hotel Le Meridien    Poročno potovanje v hotelu Le Meridien Bora Bora ***** od € 4.170 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, povratni prevoz od letališča do hotela na Tahitiju, 2 nočitvi z zajtrkom na Tahitiju v hotelu 3*, polet na Bora Boro, 6 nočitev z zajtrkom v hotelu Le Meridien Bora Bora.Fotogalerija

Dobrodošli v paradižu! Le Meridien Bora Bora ponuja 99 bungalovov nad sprektakularno laguno ali pa na robu bele peščene plaže pod kokosovimi palmami. Bungalovi nad vodo imajo stekleno dno, skozi katerega lahko opazujete tropske ribe, bungalovi na plaži pa imajo privatno plažo in visečo mrežo.
Hotel je primeren za poroke in poročna potovanja.
 
Lokacija: Na južnem robu otočka Piti Aa, ki je del koralnega grebena in je dolg 10 kilometrov.


 

Poročno potovanje, Francoska Polinezija, Tahiti hotel Le Meridien    Poročno potovanje v hotelu Le Meridien Tahiti ***** od € 2.900 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, 7 nočitev z zajtrkom in povratni prevoz od letališča do hotela.Fotogalerija

Le Meridien Tahiti je ob čudovitem delu obale predela Punaauia in je bil leta 2010 čisto prenovljen. Ohranja velike in udobne sobe, eksotični vrt, ter prefinjene restavracije.

Lokacija: Hotel je 10 kilometrov od letališča in 15 kilometrov od glavnega mesta Papeete.


 

Poročno potovanje, Francoska Polinezija, Moorea hotel Moorea Pearl Resort    Poročno potovanje v hotelu Moorea Pearl Resort ***+ od € 2.870 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, povratni prevoz od letališča do hotela na Tahitiju, 2 nočitvi z zajtrkom na Tahitiju v hotelu 3*, trajekt na Mooreo, 6 nočitev z zajtrkom v hotelu Moorea Pearl Resort.Fotogalerija

Moorea Pearl Resort & Spa je v velikem vrtu ob čudoviti plaži na severnem delu otoka, le 5 minut vožnje od letališča in 10 minut od pristanišča. Do znanega Cook Baya so trije kilometri.
 
Lokacija: Moorea je le 17 km od Tahitija. Površje je spektakularno, v turkizni laguni se zrcalijo zeleni vulkanski vrhovi. Pobočja prekrivajo nasadi ananasa. Po dnevu morske zabave in sonca se na otok spusti mir in romantična mesečina.