Fidži, hoteli

Poročno potovanje, Fidži hotel Outrigger on the Lagoon    Poročno potovanje v hotelu Outrigger on the Lagoon***** otok Viti Levu, od € 2.580 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, povratni prevoz od letališča do hotela in 7 nočitev z zajtrkom.Fotogalerija


Eden najboljših in največjih hotelov na Koralni obali. Outrigger on the Lagoon Fiji je v ogromnem vrtu ob plaži. Ponuja moderne hotelske sobe in tradicionalne bungalove, ki ponazarjajo tradicionalno otoško vasico.

Lokacija: Hotel je v ogromnem tropskem vrtu, na Koralni obali otoka Viti Levu.


 

Poročno potovanje, Fidži, Yasawa Island Resort    Poročno potovanje v hotelu Yasawa Island Resort ***** otočje Yasawa, od € 4.060 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, povratni prevoz od letališča do hotela Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 2 nočitvi z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat***, let na otočje Yasawa, 5 nočitev s polnim penzionom v hotelu Yasawa Island Resort.Fotogalerija

Yasawa Island Resort and Spa pomeni ekskluzivni umik v najbolj oddaljene in pristne predele Fidžija. Ima samo 18 bungalovov, ki se skrivajo pod krošnjami palm, le nekaj korakov od snežno bele plaže. Zaplavajte v enih najlepših lagun na svetu, potopite se med pisane korale, odkrijte starodavno kulturo in se razvajajte v prvovrstnem spa centru. Karkoli boste počeli, boste počeli v pravem raju.
 
Lokacija: Yasawa Island Resort and Spa se skriva med palmami ob prvinski peščeni plaži in gleda proti zahodu. Edini sosedje so majhne vasice nedaleč stran, drugega pa na otoku ni. Izbirate lahko med enajstimi plažami otoka.


 

Poročno potovanje, Fidži hotel Castaway Island Resort    Poročno potovanje v hotelu Castaway Island Resort**** otočki Mamanuca, od € 3.180 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, povratni prevoz od letališča do hotela Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 2 nočitvi z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat***, povratni prevoz z ladjo na otok, 5 nočitev s polnim penzionom v hotelu Castaway Island Resort.Fotogalerija

Castaway je kotiček za romantične pare vseh starosti z otroci ali brez. Otok je prekrit s palmami, objemajo ga bele peščene plaže in koralni greben. Nastanitev je v bungalovih, na otoku pa boste tudi odlično jedli. Na otočku je trgovinica in butik. Castaway poudarja sožitje z naravo in ponuja preprosto, sproščeno, a vendar zelo kakovostno bivanje.
 
Lokacija: Castaway je privatni otok s samo enim resortom, ki se nahaja zelo blizu obale glavnega otoka Viti Levu. Je del skupine Mamanuca in je samo 30 km zahodno od letališča Nadi. Na otok lahko pridete s čolnom, vodnim letalom ali helikopterjem.


 

Poročno potovanje, Fidži hotel Matamanoa Island Resort    Poročno potovanje v hotelu Matamanoa Island Resort**** otočki Mamanuca, od € 2.450 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, povratni prevoz od letališča do hotela Crusoe's Retreat na glavnem otoku, 2 nočitvi z zajtrkom v hotelu Crusoe's Retreat***, povratni prevoz z ladjo na otok, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu Matamanoa Island Resort.Fotogalerija

Matamanoa je majhen, intimen in odmaknjen hotel na čudovitem otočku 30 kilometrov zahodno od letališča Nadi. Matamanoa v jeziku domačinov pomeni prijetno za oči ali mirno. To je opis, ki popolnoma ustreza neverjetno lepemu tropskemu otočku vulkanskega porekla, ki ga obdaja koralni greben.
Otoček prerašča gozd in obalo varujejo kokosove palme, ki so lep kontrast beli plaži in turkiznemu morju. Otoček je idealen za vse, ki želijo za nekaj časa pozabiti na civilizacijo in se umakniti v raj. Za zagotovitev popolnega miru hotel ne sprejema otrok do 16 let.
 
Lokacija: Matamanoa Island je majhen, privaten otoček skupine Mamanuca, 30 kilometrov zahodno od letališča Nadi.


 

Poročno potovanje, Fidži hotel Fist Landing Resort    Poročno potovanje v hotelu First Landing Resort***+ otok Viti Levu, od € 2.250 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, povratni prevoz od letališča do hotela in 7 nočitev z zajtrkom v hotelu First Landing Resort.Fotogalerija

Po legendi, so prvi prebivalci Fidžija sem prispeli 1500 let pnš, pristali pa naj bi ravno na plaži, kjer danes stoji hotel First Landing Resort. Hotel je v bujnih tropskih vrtovih, med palmami, le 15 minut vožnje od letališča. Plaža je bela in peščena, sončni zahodi so nepozabni.
Hotel je majhen in privaten in ima odlično restavracijo.
 
Lokacija: First Landing Resort je na glavnem otoku Viti Levu, le 15 km severozahodno od letališča, na pol poti med Nadijem in Lautoko. Po 15 minutah spektakularne vožnje po zelenem podeželju, skozi plantaže sladkornega trsa, boste prispeli v historično vasico Viseisei.
Lautoka je drugo največje otoško mesto, oddaljeno 15 minut vožnje.


 

Poročno potovanje, Fidži hotel Fiji Hideaway Resort & Spa    Poročno potovanje v Fiji Hideaway Resort & Spa***+ otok Viti Levu, od € 2.220 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, povratni prevoz od letališča do hotela in 7 nočitev z zajtrkom v hotelu Fiji Hideaway Resort.Fotogalerija

Dobrodošli v svetu lepote in miru, belega peska, koral in azurnih lagun, kjer se boste popolnoma umaknili od modernega sveta. Tu so ljudje še vedno prijazni.
Hotel je sproščen in prijazen, priporočamo ga srednje zahtevnim strankam.
 
Lokacija: Hotel je na Koralni obali, 110 km od letališča, blizu kraja Sigatoka.