Zakaj obiskati Francosko Polinezijo

Pošljite povpraševanje


Otoki so romantični. Ustvarjeni za zaljubljence.
In če po dvajsetih letih poroke zmanjka iskric, se bodo tu zagotovo ponovno zanetile.

Dežela je prava paša za oči in vse ostale čute.
Sanjske plaže. Skriti zalivi. Otočki kot iz sanj. Svet je tako drugačen od vsega kar poznamo, da se zares zdi sanjski.
 
Francosko Polinezijo lahko obiščete kadarkoli v letu, saj so temperature preko celega leta enake. Padavin je manj ob času našega poletja. Na voljo so vam najrazličnejši vodni športi, spoznali boste zanimivo kulturo, prijazne ljudi, bivali boste v odličnih hotelih.

Zaradi bungalovov nad vodo. Večina hotelov jih ponuja, ti bungalovi pa so gotovo sanje vsakega. Slamnate hiške počivajo meter nad turkizno laguno, ki je kot akvarij. S svoje privatne terase se boste potopili naravnost v toplo morje. Včasih imajo bungalov v kopalnici ali v delu dnevnega prostora stekleno dno, tako lahko opazujete ribe in korale pod seboj.

Tudi zaradi prijaznih rib. Ponekod lahko celo plavate z delfini, kjerkoi pa se boste potopili v toplo laguno, vas bodo prišle pozdraviti pisane ribice vseh velikosti in oblik. Med njimi so tudi čarobne mante in orjaške želve.

In še zaradi školjk. Školjke so odlične na krožniku, kot glasbilo in še v nedrčku. Moramo omeniti še kaj?

Za dvajseto in potem vsako peto obletnico poroke hoteli ponujajo posebne popuste in darila.

Francoska Polinezija je ena najbolj prestižnih destinacij sveta. Tu preživaljajo počitnice. Temu primerne so tudi storitve in seveda cene. Enkrat v življenju si lahko privoščite, obletnica poroke je odlična priložnost.