Sejšeli, hoteli

Lemuria Resort *****, otok Praslin
Le Meridien Barbarons ****, otok Mahe
Le Meridien Fisherman's Cove *****, otok Mahe
Savoy Coral Strand ***, otok Mahe
Obletnica poroke, Sejšeli hotel Lemuria Resort    Lemuria Resort *****, otok Praslin

    Prikaži opis hotela
    Fotogalerija
    Pošljite povpraševanje
Lemuria Resort je luksuzni hotel z edinim golf igriščem z 18-timi luknjami na otoku. Hotel so odprli Decembra 1999. Zasnovan je tako, da zadovolji potrebe najbolj zahtevnih gostov. Zgradili so ga z obzirom do narave, celo razstvetljava je urejena tako, da ne moti želv, ko ponoči pridejo na obalo izležti jajca.
Resort ima prečudoivit razgled na oba zaliva Anse Kerlan. Eno izmed treh hotelskih plaž, ki so dostopne po morju, Anse Georgette, imajo za najlepšo plažo na svetu.

Za obletnice porok (velja za deseto in potem vsako peto obletnico): gospa dobi na bivanje tudi od 50 do 30% popusta, dve brisači za na plažo, steklenico šampanjca, ena romantična morska večerja ob svečah (pijača ni vključena). Obletnica je lahko pol leta pred ali po bivanju v hotelu.


Obletnica poroke, Sejšeli hotel Le Meridien Barbarons    Le Meridien Barbarons ****, otok Mahe

    Prikaži opis hotela
    Fotogalerija
    Pošljite povpraševanje
Le Meridien Barbarons je na zahodni obali otoka Mahe, v tropskem vrtu ob 600 metrov dolgi peščeni plaži. Vabi vas s toplo dobrodošlico, slastno kuhinjo in odličnimi storitvami. Bivali boste v zabavnem, športnem okolju.

Hotel ponuja 120 sob, zunanji bazen, bar, dve restavraciji. Ponuja številne aktivnosti, primeren pa je tako za pare, kot za družine.

Za obletnice porok (vsaka peta): gospa dobi na bivanje tudi do 25% popusta, steklenica vina, košara sadja, majica in pareo. Obletnico morata praznovati v hotelu.


Obletnica poroke, Sejšeli hotel Le Meridien Fishermans Cove    Le Meridien Fisherman's Cove *****, otok Mahe

    Prikaži opis hotela
    Fotogalerija
    Pošljite povpraševanje
Turkizna laguna z neštetimi pisanimi tropskimi ribami, zlati sončni zahodi in popoln mir. Dobrodošli na Sejšelih!
Hotel je na glavnem otoku Mahe, na južnem delu Beau Vallon. Hotel so popolnoma prenovili in ga ponovno odprli leta 2004. Zgrajen je iz granita, strehe so slamnate, lepe vrtove pa krasijo romantične fontane. Hotel ima 70 sob in nepozaben razgled na laguno.

Za obletnice porok: gospa dobi na bivanje tudi do 25% popusta, steklenica šampanjca, košara sadja, majica in pareo. Obletnico morata praznovati v hotelu.


Obletnica poroke, Sejšeli hotel Savoy Coral Strand    Savoy Coral Strand ***, otok Mahe

    Prikaži opis hotela
    Fotogalerija
    Pošljite povpraševanje
Hotel je ob eni najlepših plaž na otoku, Beau Vallon Beach. Tu vas čaka 3 km belega peska, senca romatničnih palm in topli Indijski ocean. Hotel je prav ob plaži.
Savoy Coral Strand je velik hotel s 130 sobami, ki gledajo proti morju ali goram v notranjosti. Je odlična izbira za družine in pare. Hotel je bil leta 2008 prenovljen.

Za obletnice porok (srebrna in zlata): par ob prihodu dobi steklenico penine in sadje, brezplačno večerjo ob svečah pri bazenu ali eno večerjo v restavraciji Mahek (samo za goste s polpenzionom, pijača ni vključena), bivanje v sobi višje kategorije (odvisno od zasedenosti hotela, o tem ste obveščeni šele ob prihodu v hotel).