Zakaj obiskati Mauritius

Pošljite povpraševanje


Razlogov zakaj obiskati Mauritius, je veliko.

Mauritius nam je pisan na kožo. Je ravno prav velik, da ponuja možnosti pestrih ogledov in ravno prav majhen, da se boste počutili takoj domače. Otok je tropski, prekrit je z živo zelenimi plantažami sladkornega trsa, ki jih prekinjajo nenavadno oblikovane vulkanske gore. Obale so prav to, kar iščete. Iz finega belega peska, s koralnimi grebeni, toplimi turkiznimi lagunami.

Ljudje so najbolj prijazni in gostoljubni, predvsem pa je zanimiva kulturna mešanica Indije, Afrike, Evrope in Kitajske.

Obiskati Mauritius je preprosto. Ne potrebujemo nobenih preventivnih zdravljenj, voda je pitna, jemo lahko tudi na ulici brez strahu, da bomo obležali v postelji. Vizuma ne potrebujemo, časovna razlika pa je minimalna.

Nekateri hoteli na Mauritiusu ponujajo popuste za vse, ki praznujejo obletnico poroke. Ponavadi velja vsaka peta poroka, nekateri hoteli pa imajo posebne ponudbe za vsako obletnico. 

Mauritius vas bo začaral, napolnil dušo, s svojim vzdušjem, barvami in okusi bo dopolnil vaše potovanje v zares enkratno in neponovljivo izkušnjo.