Obletnica poroke, Maldivi, ugodna ponudba

Obletnica poroke v hotelu Chaaya Island Dhonveli****.

 

Obletnica poroke, Maldivi   

Maldivi, obletnica poroke že od € 1.250 na osebo.

Cena vključuje polet iz Munchna, povratni prevoz od letališča do hotela, 7 nočitev all inclusive.
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja.

Fotogalerija

Želim brezplačno ponudbo


 

Dhonveli v prevodu pomeni kristalno beli pesek. Resort je majhen otoček zase s čudovito plažo in slamnatimi strehami. Ponuja različne kategorije sob, vse so v hiškah. Hotel je zelo priljubljen pri deskarjih, ima pa več restavracij, barov in zunanji slanovodni bazen.

Bivate lahko v bungalovu v vrtu, na plaži ali na vodi. Čaka vas izvrstna kulinarika, spa center, številne aktivnosti. Otoček je kar živahen tudi ponoči, imajo disko večere, živo glasbo in tematske večere.


Lokacija: Dhonveli je v severnem atolu Male, z mednarodnega letališča pridete na otok z gliserjem v 20 minutah. Do dveh ribiških vasic pridete v petnajstih minutah, kar je zanimiv izlet.
 
Opis sob: na otoku je manj kot 150 sob, zadovoljile bodo vsak okus. Vsaka ima klimo, fen, TV, telefon, mini bar, sef, teraso z ležalniki ter avtomat za kavo ali čaj.

Bungalovi v vrtu so v dveh nadstropjih. Spalnica z balkonom je zgoraj in ima lep razgled na morje. Dnevni prostor, ki je lahko dodatna spalnica za otroke, je spodaj.

24 superior sob je v dvonadstropnih kompleksih, v vsakem je šest sob.

Bungalovi ob plaži so za prvim zelenjem, takoj ob morju. V vsaki hiški sta po dve ločeni sobi.

Bungalovi na vodi so na juhozahodu otoka. Zagotavljajo zasebnost, vsak ima teraso za sončenje s stopnicami, ki vodijo v laguno. Imajo tudi jacuzzi in DVD predvajalnik.
 

Hotelska ponudba: zunanji bazen, telovadnica, hotelski zdravnik, restavracija, bar, sobna strežba, pralnica, menjalnica, turistični biro. Hotel ima več restavracij in spa center.
 
Športna ponudba: hotel je priljubljen pri deskarjih. Možnja je izposoja opreme in tečaji. Chaaya ima tudi svoj potapljaški center, organizirajo ribolov, opazovanje delfinov. Izbira vodnih športov je prav tako bogata.

Fotogalerija