Zakaj obiskati Fidži

Pošljite povpraševanjeObletnica poroke, FidžiHoteli sicer ne ponujajo posebnih popustov za obletnice porok, vendar pa ponujajo romantiko, odlične storitve, svoje pa seveda doda tudi lepota pokrajine.

Fidži je na drugem koncu sveta, tja se boste odpravili verjetno samo enkrat v življenju. Če priložnosti niste izkoristili za eksotično poroko ali poročno potovanje, je obletnica poroke odličen izgovor.

Tukajšnje plaže so med najlepšimi na svetu. Ko boste prste zarili v pudrasti koralni pesek, boste vedeli, da ste našli svoj košček raja.

Življenje na otokih je popolnoma sproščeno, tu boste pozabili na čas, ure bosta narekovala le sonce in luna.

Počitnice na Fidžiju so lahko luksuzne, romantične, aktivne, lenobne, prvinske, ali pa vsakega malo. Bivate lahko na otokih Viti Levu, Vauna Levu, Taveuni, obiščete pa lahko tudi otoško skupino Mamanuca in Yasawa. Zanimivo je vsekakor križarjenje po sanjskih otoških skupinah okoli glavnega otoka.

Za obisk Fidžija niso potrebna nobena preventivna zdravljenja, prav tako ne potrebujete vizuma. Navdušili vas bodo tudi domačini s širokimi nasmeški, ki se bodo zarisali v vajino dušo.

Na Fidži lahko odpotujete kadarkoli v letu, zeblo vas ne bo.

Otoki ponujajo neskončne možnosti za kopanje, vodne in kopne športe, potapljanje tu je odlično. Priporočamo tudi obisk džungle in vasic v notranjosti.