O NAS

E-Potovanja se posveča izpolnjevanju vaših posebnih želja. Poročna potovanja, eksotična potovanja, romantična, avanturistična, popotniška ali luksuzna potovanja - vaše želje in predlogi so naš izziv.
 
E-Potovanja

Naša agencija se je rodila iz sanj in drznih načrtov nekaj mladih ljudi, ki so živeli za potovanja, za spoznavanje drugačnega in daljnega. Želimo ustvarjati ne samo potovanja, temveč doživetja. Želimo ustvarjati drugačna potovanja, potovanja, ki nekaj pomenijo in so posebna. Pohvalimo se lahko s številnimi zvestimi strankami, ki potujejo z nami. Večina novih popotnikov pa se na nas obrača po priporočilu, kar je nagrada za vse naše dosedanje delo in trud in hkrati največja pohvala, ki nam jo lahko izrečete.
 
Zakaj izbrati nas?
 
Smo dinamični, prilagodljivi in zanesljivi. Naši agentje imajo ogromno znanje in so pravi leksikon idej in predlogov za vaše potovanje. Izkoristite naše dolgoletne izkušnje in nam zaupajte svoje potovanje. Zavedamo se enkratnosti vsake vaše poti, vaše zadovoljstvo pa je naš edini cilj.

E-Potovanja je majhna agencija z ogromno ponudbo. Vsakodnevno smo se primorani prilagajati vašim povpraševanjem, tako smo ustvarili zakladnico izkušenj in različnih potovanj. Že pred leti nas je naključje zaneslo na pot organizacije porok v tujini. Od takrat se leto za letom za tovrstna potovanja odloča vedno več parov, tudi zaradi našega izbora eksotičnih destinacij (Mauritius, Sejšeli, Francoska Polinezija, Fidži, Maldivi, Tajska, Cookovi otoki, Grenadini, Karibi) pa organiziramo ogromno poročnih potovanj. Tu se je rodila ideja o novi spletni strani, namenjeni prav porokam v eksotičnih in izbranih evropskih destinacijah, poročnim potovanjem in obletnicam porok. Stran je namenjena tudi vsem, ki potrebujejo idejo za posebne, romantične ali luksuzne počitnice ali potovanje.

Zahvaljujemo se za obisk naših strani in upamo, da se kmalu tudi osebno spoznamo v naši poslovalnici.