Hoteli Tajska

Na Tajskem je preveč hotelov, da bi vse uvrstili na seznam. Izbrali smo le nekatere. Če vašega željenega hotela ni na seznamu, nas prosimo pokličite, ali nam pošljite povpraševane.Hoteli na otoku Phuket
“Biser juga” je največji tajski otok in leži v Andamanskem morju ob jugozahodni obali Tajske. Po vsem svetu je zaslovel po neverjetno lepih plažah in morju, hitro je postal turistična Meka sveta. Otoška pokrajina je raznolika, od kamnitih plaž, dolgih mivkastih lagun, do apnenčastih pečin in hribov, poraščenih z deževnim gozdom. Ima dobre plaže, tropsko rastlinje in prijetno, sproščujoče ozračje.


 

Hotel Dusit Thani Laguna Resort***** Hotel Club Andaman Beach Resort****
Hotel Holiday Inn Phuket**** Hotel Duangjitt Resort***
Hotel Amari Coral Beach**** Hotel Best Western Phuket Ocean Resort***
Hotel Cape Panwa Hotel**** Hotel Allamanda Laguna Phuket****
 

Hoteli na otoku Koh Samui
Koh Samui - tretji najvecji Tajski otok, krasi slikoviti Tajski zaliv. Ta čudovit otok na jugovzhodu Tajske je prekrit s kokosovimi nasadi in obkrožen z rajskimi plažami, ki so kot v pravljici posute s palmami.Hotel Banana Fan Sea Resort**** Hotel Baan Chaweng Beach Resort & Spa***
Hotel Amari Palm Reef Resort**** Hotel Aloha Resort***
Hotel Kala Samui****  
Hotel Rocky's Boutique Resort****  
Hoteli na otoku Koh Chang
Koh Chang je zunanjemu svetu praktično neznan. Nekateri ga imenujejo celo zadnji rajski otok jugo vzhodne Azije. Koh Chang je del Pomorskega narodnega parka in je presenetljivo drugi največji otok Tajske. Do nedavnega so ga obiskovali pretežno domačini, danes pa ponuja že nekaj hotelov.


Hotel Aiyapura Resort & Spa***** Hotel Ramayana Koh Chang Resort****
Hotel The Dewa Koh Chang**** Hotel Chang Park Resort & Spa***
Hotel Amari Emerald Cove Resort**** Hotel Sea View Resort Koh Chang*** 

Hotel na otočku Koh Yao
Koh Yao Noi je otok med Phuketom in pokrajino Krabi, daleč stran od turističnih množic. Iz Phuketa pridete s čolnom na otok v eni uri.
Življenje na otoku se je zataknilo nekje v preteklosti. Ob cestah se nizajo lesene hiše, bizoni se kopajo v blatu sredi riževih polj, pisane papige prepevajo v krošnjah palm in mangrov.Hotel Paradise Koh Yao****Hotel na otočku Koh Ngai

Koh Ngai je majhen, trikotni otoček, 13 kilometrov južno od otoka Koh Lanta. Do otoka lahko pridete samo s čolnom. Meri manj kot 5 kv km, notranjost prerašča gozd, ki se prelije v bele peščene plaža in turkizno morje. Koh Ngai je romantičen in miren otoček, kot nalašč za skrito poroko in medene tedne.
Hotel Thapwarin Resort Koh Ngai***Hoteli na otoku Koh Phangan

Koh Phangan je manjši otoček severno od otoka Koh Samui. Notranjost je gorata in v celoti preraščena z džunglo in kokosovimi nasadi, ki so poleg turizma glavni vir dobička. Večina plaž je čudovitih, peščenih in primernih za plavanje in raziskovanje podvodnega sveta.


Hotel Panviman Resort*** Hotel Phanganburi Resort***

Hoteli na otočku Koh Tao
Koh Tao: majhen, skrit otoček (meri samo 21 kv. kilometrov), 45 km severno od otočka Koh Phangan. Otok je zaradi čudovitega podmorskega sveta in kristalno čistega morja priljubljena destinacija za potapljače. Zaradi odlične vidljivosti pod vodo velja za enega najboljših potapljaških predelov Tajske. Na otoku so številni potapljaški centri, primerni tako za začetnike, kot za izkušene potapljače.
 

Hotel Koh Tao Coral Grand Resort*** Hotel Charm Churee Villa***