Hotel Holiday Inn Phi Phi Island****, Phi Phi

   Paket od € 1.300 na osebo.

Cena vključuje letalo, povratni prevoz do hotela na Phuketu, 2 nočitvi z zajtrkom v hotelu Amari Coral Beach**** na Phuketu, povratni prevoz na otoček Phi Phi in 5 nočitev z zajtrkom v hotelu Holiday Inn Phi Phi****.

Fotogalerija
Hotel Holiday Inn Phi Phi Island je na čudoviti beli peščeni plaži. Romantični bungalovi in sodobni novi stuii se nahajajo neposredno na strani plaže ali pa v tropskem vrtu.
Nekatere najboljše lokacije za potapljanje so pred hotelom.
Resort je ob nacionalnem parku Laem Thong Beach National Park, ki velja za najbolj neverjetno, raju podobno lokacijo namenjeno sproščujočemu oddihu ali aktivnim počitnicam.

Lokacija:  Resort se nahaja na mirni plaži Laem Tong Beach, ki velja za najboljšo plažo na otoku Phi Phi in je del nacionalnega parka Had Noppharat Thara - Mu Ko Phi Phi National Park. Do Phuketa je samo 48 km in 42 km od Krabija. Iz Phuketa ali Krabija vozijo javi trajekti  ali privatni hitri čolni.
Hotel je obkrožen prečudovitimi belimi peščenimi plažami, koralnimi grebeni in potapljaškimi točkami.
 
Opis sob:  Hotel ima 126 sob, od teh je 79 bungalovov in 47 novim sodobnih studijev. Maksimalna zasedenost v bungalovu so 3 odrasle osebe + 1 dojenček, ki spi v postelji s starši (zakonska postelja in enojna postelja) in posteljica za dojenčke (glede na razpoložljivost).
 
Dodaten opis sob:
Bungalov v vrtu:
bungalov je obdan z lepim tropskim zelenjem, ima velik balkon, kopalnico s tuš kabino, hitri wifi internet dostop, TV, DVD predvajalnik, mizo, strojšek za pripravo kave in čaja, hladilnik, likalnik in likalno desko, sušilec za lase, kopalne plašče, copate, sef.

Superior bungalov: bungalov je obdan z lepim tropskim zelenjem in je blizu plaže, ima delni pogled na morje, velik balkon, kopalnico s tuš kabino, hitri wifi internet dostop, TV, DVD predvajalnik, sofo, mizo, strojšek za pripravo kave in čaja, hladilnik, likalnik in likalno desko, sušilec za lase, kopalne plašče, copate, sef.

Bungalov ob plaži: bungalov ima direktni dostop do plaže, obdan je z lepim tropskim zelenjem, ima čudovit pogled na morje, velik balkon, kopalnico s tuš kabino, hitri wifi internet dostop, TV, DVD predvajalnik, sofo, strojšek za pripravo kave in čaja, hladilnik, likalnik in likalno desko, sušilec za lase, kopalne plašče, copate, sef.

V hotelskem krilu Coral Wing:

King Coral luksuzni studio: nova, sodobna oprema, so blizu elegantnega bazena, imajo, velik balkon, kopalnico s tuš kabino, hitri wifi internet, TV, DVD predvajalnik, strojček za pripravo kave in čaja, hladilnik, likalnik in likalno desko, sofo,
strojček za pripravo kave in čaja, sušilec za lase, kopalne plašče, copate, sef. Studio je za maksimalno 2 osebi.

King Coral studio s pogledom na morje: nudi čudovit pogled na morje, sodobno opremo, so blizu elegantnega bazena, imajo velik balkon, kopalnico s prostornim zunanjikm tušem, hitri wifi internet, TV, DVD predvajalnik, sofo, mizo, strojček za pripravo kave in čaja, hladilnik, likalnik in likalno desko, sušilec za lase, kopalna plašča, copate, sef. Studio je za maksimalno 2 osebi.

King Coral studio na plaži: direktni dostop do plaže, čudovit pogled na morje, nova sodobna oprema, blizu elegantnega bazena, velik balkon, kopalnico s prostornim zunanjim tušem, hitri wifi internet, TV, DVD predvajalnik, strojček za pripravo kave in čaja, hladilnik, likalnik in likalno desko, sofo, mizo, sušilec za lase, kopalna plašča, copate, sef. Studio je za maksimalno 2 osebi.

Hotelska ponudba: bazen, jacuzzi, spa, savna, center za prvo pomoč, butik, trgovina s spominki, menjalnica, varstvo otrok, pralnica, restavracije, bari, animacija, knjižnica (knjige, DVD, video), šola tajske kuhinje in priprave koktailov
 
Športna infrastruktura in oprema:  potapljaški center, izleti, center vodnih športov, odbojka in nogomet na plaži, tenis, badminton, odbojka, košarka, fitnes,
 

Nazaj na vse hotele na Tajskem

Nazaj na "Poroka na Tajskem"

Nazaj na "Poročno potovanje na Tajskem"

Fotogalerija