Hotel Charm Churee Villa***, Koh Tao

   Paket od € 1.400 na osebo.

Cena vključuje polet iz Benetk na Koh Samui, letališke takse, 4 nočitve z zajtrkom v hotelu Amari Palm Reef Resort**** na otoku Koh Samui in 4 nočitve z zajtrkom v hotelu Charm Churee Villa Boutique Resort*** na otočku Koh Tao, ter vse potrebne prevoze po kopnem in morju.

FotogalerijaSte kdaj sanjali o čarobnem tropskem otočku? Jansom Bay je kot iz slike, v prinetnih hotelskih bungalovih boste preživeli nepozabne počitnice.
Hotel je zgrajen na zelenem pobočju zaliva Jansom, izbirate lahko med različnimi bungalovi in vilami, ne glede na vašo izbiro pa boste uživali v nepozabnih sončnih zahodih. Tradicionalne hiške se skrivajo v bujnem zelenju palm in gledajo na smaragdno zeleno morje.
 
Lokacija: Jansom Bay je eden najlepših zalivov na otočku. Morje je varno za plavanje, čisto in toplo, polno pisanih rib. Za belim peskom šumijo palme, plažo pa krasijo slikovite skalne formacije. Zaliv je zaščiten pred odprtim morjem in se nahaja na jugozahodni obali otoka Koh Tao.
 
Opis sob: kopalnica, tuš, ventilator  
 
Dodaten opis sob: SUPERIOR SOBE: imajo dva tipa, ene so malenkost manjše in imajo balkon, so mešanica mediteranskega in orientalskega stila, kopalnica ima okno z lepim razgledom. Drug tip sob je nekoliko večji, balkon pa je manjši, več je lesa. Zunanjost je tradicionalna, notranjost pa bolj moderna.

DELUXE SOBE: so samo tri, vsaka ima velik balkon, v kopalnici so okna z lepim razgledom.

PANORAMA: so samo tri, imajo pogled na morje.

VILA: ob plaži, zelo lepo opremljena in udobna.
 
Hotelska ponudba: restavracija, bar


Nazaj na vse hotele na Tajskem