Hotel Coco de Mer****, otok Praslin

Sejšeli, hotel Coco de Mer    Paket od € 1.830 na osebo

Cena vključuje letalo, 7 nočitev z zajtrkom in povratni prevoz od letališča do hotela.

Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja.

Fotogalerija
Coco de Mer je na novo prenovljen (v letu 2011). Hotel preveva narava, obdaja ga mir in spokojnost, vašo tišino bodo motile le ptice in valovi. Je namreč v velikem tropskem vrtu ob morju. Sobe so prostorne, domače in intimne, s čudovitim razgledom na okoliške otoke in žareče sončne zahode.

Naše mnenje: hotel je lep, ima izredno prijazno osebje, dobro hrano. Lociran je na samem na vzpetini, tako da do mesta potrebujete prevoz. Priporočamo ga gostom, ki si želijo mirnega dopusta, na odmaknjeni lokaciji.
 
Lokacija: Hotel je na jugozahodni obali otoka Praslin, drugega največjega otoka. Do letališča je 8 km (15 minut vožnje), do otoka Mahe pa 15 minut z letalom.

Poleg Coco de Mer je posebno hotelsko krilo Black Parrot, tu so junior suite. Zgradba je naslonjena na impozantno granitno skalo in ponuja čudovit razgled na ocean.

Na tej obali se od maja do septembra pojavlja morska trava zaradi monsuna. V tem primeru ponujajo brezplačni prevoz do plaže Anse Lazio.

Opis sob: Vse sobe so zračne, svelte in udobne. Imajo klimo, ventilator, telefon, TV, avtomat za kavo ali čaj, sef, fen ter balkon ali teraso.

Skupaj ponuja le 40 sob kategorije standard in superior. 22 standardnih sob je v bungalovih v vrtu in gledajo proti morju. Nekateri so v dveh nadstropjih, vse sobe pa imajo tudi sedežni kotiček. 18 superior sob je v bungalovih ob plaži in imajo lepši razgled na morje.

Otroci do 14. leta lahko bivajo v standardnih in superior sobah glavne hotelske zgradbe, ne pa v suitih Black Parrot.
 
Hotelska ponudba: zunanji bazen, fitnes, restavracija, bar, trgovina s spominki, poslovna dvorana, sobna strežba, menjalnica, turistični biro  
 
Športna ponudba: kanuji, deskanje, snorkljanje (doplačilo), squash, tenis, telovadnica, mini golf, najem koles (doplačino), bazen. Ostalo: gigantski šah, trgovinica, konferenčna soba, izleti na plažo Anse Lazio, večerna zabava z živo glasbo. Lokalno lahko uredijo tudi potapljanje in globokomorski ribolov.
 
Ostalo: Hotel je poznan tudi po odlični kuhinji, ki ponuja kvaliteto in kvaniteto, predvsem pa raznolikost.Fotogalerija