Benetke, Casa Verardo***

Benetke hotel Casa Verardo     3 nočitve od € 280 na osebo

Cena vključuje 3 nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela Casa Verardo***.

FotogalerijaHotel Casa Verardo je urejen v palači iz 16. stoletja, ki so jo pred nekaj leti poponoma renovirali. Ohranili so njeno starodavno dušo, obenem pa so jo lepo posodobili.

Hotel ima štiri nadstropja. V prvem je velika terasa, ki se nagiba nad mirni beneški kanal. Vrh hotela je razgledna terasa s pogledom na stolp na trgu Sv. Marka. V pritličju je bar in zeleno dvorišče s starim vodnjakom. Tu boste našli zavetje pred živahnimi beneškimi ulicami.

Zajtrk vam bodo postregli v prvem nadstropju, če bo dovolj toplo, tudi na odprti terasi.

Hotel toplo priporočamo za slikovit vikend v Benetkah, saj za ugodno ceno ponuja veliko, med drugim tudi odlično lokacijo sredi starega dela Benetk.

Lokacija: Casa Verardo ima centralno lokacijo sredi starega dela Benetk. Pred vhodom je most Ponte Storto, v bližini ustavi vaporeto. V nekaj minutah pridete do vseh glavnih znamenitosti Benetk, prav tako do pregrešnih butikov in restavracij.

Sobe: Vsaka soba je unikatno opremljena, vse pa zaznamuje avtentično beneško pohištvo. Postelje so ročno slikane. Hotel ponuja čudovito mešanico starega in modernega. Vse sobe so zvočno izolirane, imajo klimo in gretje, sef, mini bar, TV, telefon, dostop do interneta ter kopalnico s kadjo in fenom.

Nekatere sobe gledajo na kanal, druge na dvorišče in mesto. Ena soba ima tudi teraso, s katere lahko vidite zvonik Sv. Marka.

Hotelska ponudba: hotel ima dvigalo, zajtrkovalnico in bar.Fotogalerija